تیتر امروز

فوری؛ رئیس‌جمهور در حادثه سقوط بالگرد به شهادت رسید/ وزیر خارجه، امام جمعه و استاندار در میان شهدا
این گزارش بروزرسانی می‌شود

فوری؛ رئیس‌جمهور در حادثه سقوط بالگرد به شهادت رسید/ وزیر خارجه، امام جمعه و استاندار در میان شهدا

روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، بالگرد حامل ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و صبح روز دوشنبه رئیس جمعیت هلال احمر از پیدا شدن لاشه بالگرد خبر داد. متاسفانه ابراهیم رئیسی...
«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.

قنبری:برای مبارزه با مفاسد قوانین اصلاح شود

یک عضو حزب مردم سالاری گفت: برای مبارزه با مفاسد و رانت‌خواری علاوه بر دادگاه‌های ویژه باید در ساختار قوانین موجود و دستگاه‌های نظارتی سه قوه تجدید نظر شود.

کد خبر: ۲۹۳۷۳
۰۸:۱۵ - ۲۰ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - داریوش قنبری اظهار کرد: اصل این موضوع که به شکل تخصصی با برخی مسائل خاص مثل فساد برخورد شود، خوب است؛ اما تجربه تشکیل این دادگاه‌های خاص نشان داده که برای طولانی مدت خیلی عملکرد قابل دفاعی ندارند، در واقع نتوانستند به آن شکلی که انتظار می‌رود با مفاسد برخورد کنند.

وی ادامه داد: به نظر من بحث مفاسد اقتصادی را باید فراتر از وظیفه سیستم قضائی در نظر بگیریم. یعنی برای موفقیت در این موضع به اراده همه ارکان نظام در سه قوه نیاز داریم.

این فعال سیاسی گفت: در مبارزه با فساد همان‌طور که نمی‌توان نقش دستگاه قضائی را نادیده گرفت، ریشه ایجاد آن در تصمیمات غلط را نباید نادیده گرفت. به طور مثال وقتی در کشورمان چند نرخ ارز داریم باید انتظار ایجاد فساد را داشته باشیم. الان سه نرخ نیمایی دولتی و آزاد وجود دارد؛ وقتی این وضع وجود داشته باشد قطعاً زمینه فساد و رانت جویی هم شکل می‌گیرد. بنابراین نمی‌شود گفت با چند دادگاه این مشکلات برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: بخشی از مبارزه در این دادگاه‌های خاص شکل می‌گیرد و بخشی دیگر در اختیار تصمیم گیرانی است که خارج از قوه قضائیه هستند. به همین علت است که می‌گویم باید در تصمیمات گذشته بازنگری صورت گیرد؛ چراکه اگر مؤثر بودند شاهد ناکارآمدی و فساد نبودیم. حتماً قوانین فعلی زمینه ساز ایجاد فساد شدند.

وی در بخش پایانی این مصاحبه گفت: باز هم تاکید می‌کنم بخش قابل توجهی از مفاسد به خاطر تصمیمات غیر کارشناسی است و بخش قابل توجهی هم به‌خاطر سستی در نظارت و برخورد است. در مجموع برای مبارزه با فساد باید کار کارشناسی صورت بگیرد و مشخص شود چرا با وجود نهادهای نظارتی در هر سه قوه شاهد این میزان از فساد در کشور هستیم. دستگاه‌های نظارتی در هر سه قوه نیازمند بازنگری هستند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی