تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

باهنر: غیبت اصلاح‌طلبان در انتخابات موجب خوشحالی اصولگرایان نمی‌شود

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه اصلاح‌طلبان با تمام قوا در انتخابات مجلس شرکت می‌کنند، گفت: ما اصولگراها از غیبت اصلاح‌طلبان در انتخابات خوشحال نمی‌شویم.

کد خبر: ۲۹۱۷۹
۰۸:۳۱ - ۱۸ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمدرضا باهنر درباره مواضع متفاوت اصلاح‌طلبان درباره حضور مشروط یا بدون شرط در انتخابات، اظهار کرد: من معتقدم این اظهارنظرهای متفاوت احتمالاً یک تقسیم کار در بین اصلاح‌طلبان باشد؛ زیرا حجاریان در انتخابات‌های سال‌های اخیر بر لزوم مشارکت تاکید کرده بود.

وی ادامه داد: کسانی که در سال‌های قبل‌تر حرف از تحریم انتخابات زده بودند، در انتخابات سال‌های گذشته تاکید داشته‌اند که اصلاح طلبان مطالبات خود را پای صندوق رأی مطرح کنند؛ بنابراین من معتقدم اصلاح‌طلبان با تمام قوا در انتخابات مجلس شرکت می‌کنند.

باهنر در پاسخ به این پرسش که آیا اصولگرایان از حضور نیافتن احتمالی اصلاح‌طلبان در انتخابات خوشحال می‌شوند، گفت: نه ما بابت این مسئله خوشحال نمی‌شویم. ما داشتن رقیب قوی را بیشتر می‌پسندیم تا اینکه در انتخابات رقیبی نداشته باشیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی