تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
سمن ها و افزایش مهارت‌های فنی و حرفه ای

سمن ها و افزایش مهارت های اجتماعی

سلیمان پاک سرشت (معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور) در دیدار با هیئت رئیسه مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد جوانان اظهار داشت: سمن‌ها منشاء زایندگی، طراوت و نیروی درونی جامعه برای عبور ازمسائل خویش هستند. 

کد خبر: ۲۸۴۶۰
۱۰:۲۴ - ۰۶ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز-معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: سمن‌ها بهترین مکان برای دریافت وفادارانه از موضوع مهارت هستند.

به گزارش ایلنا، سلیمان پاک سرشت (معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور) در دیدار با هیئت رئیسه مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد جوانان اظهار داشت: سمن‌ها منشاء زایندگی، طراوت و نیروی درونی جامعه برای عبور ازمسائل خویش هستند. 
 
معاون وزیرتعاون، کارو رفاه اجتماعی گفت: واقعیت تلخ این است که جوانان امروز به لحاظ مهارتی از نسل‌های گذشته ضعیف‌تر هستند و این موضوع برای نسلی که می‌خواهند آینده را بسازد، خطرناک است. لذا درخواست ما از جوانان این است که در ترویج گفتگو ملی مهارت مشارکت کنند. 
 
وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مشاغل، نیازمند تحصیلات دانشگاهی نیستند، افزود: نادیده گرفتن اهمیت موضوع مهارت‌آموزی خطری است که جوانان و آینده ما را تهدید می‌کند. 
 
این جامعه شناس گفت: یکی از دلایل پایین بودن کیفیت زندگی در ایران، پایین بودن کیفیت خدمات فنی است که همه اقشار جامعه آن را دریافت می‌کنند. 
 
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: اگر جامعه دریافت درستی از موضوع مهارت داشته باشد، اولین قدم برداشته شده است. این در حالی است که متأسفانه آگاهی مردم از موضوع مهارت دچار تورش و خطای سیستماتیک است. 
 
پاک‌سرشت تأکید کرد: سمن‌ها بهترین مکان برای دریافت وفادارانه از موضوع مهارت هستند. سازمان‌های مردم نهاد بواسطه نوع ارتباطشان با بدنه جامعه، می‌توانند در تحقق حکمرانی محلی کمک کنند. آنها می‌توانند نیازهای آموزشی جامعه محلی را رصد و به سازمان منتقل کنند. 
 
پاک سرشت در پایان با تأکید بر اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، آمادگی دارد ظرفیت‌های گسترده خود را برای کمک به ارتقای سطح مهارت جوانان بکار گیرد، افزود: ما می‌توانیم ۳۰ هزار نفر اعضای سمن‌ها را برای کار حرفه‌ای، ارتقاء بهره‌وری، کارآفرینی، حمایت از محیط زیست، کمک به اقشار آسیب پذیر و دیگر حوزه‌های کاری سازمان‌های مردم نهاد آموزش داده و توانمند سازیم. 
 
هیأت رئیسه مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان کشور، تشکلی غیردولتی است که ۲۶۰۰ سازمان مردم نهاد را در سراسر کشور تحت پوشش دارد. 

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر