تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

سرنوشت کنکور در انتظار نظر ۳ وزارتخانه

News Image Lead

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور عنوان کرد که مدل جدید برگزاری کنکور و شیوه پذیرش دانشجو در انتظار اعلام نظر سه وزارتخانه متولی است.

کد خبر: ۲۸۳
۱۱:۳۹ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌و‌گویی با اشاره به اینکه راهبری مسائل مربوط به کنکور با شورای سنجش و پذیرش دانشجوست، اظهار داشت: هر گونه تغییر جدید منوط به تصمیم گیری در این شوراست. در ارتباط با تغییر مدل برگزاری کنکور، کارگروه‌های مربوطه از بهمن ماه به طور مرتب جلسه گذاشته‌اند تا اینکه در نهایت در اسفندماه سال گذشته به یک مدل پیشنهادی رسیدند.
 
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: البته به دلیل بالا بودن حساسیت‌های اجتماعی مقرر شد؛ این مدل پیشنهادی به ۳ وزارتخانه متولی و درگیر (وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و وزارت بهداشت) ارسال شود تا آن‌ها نقطه نظرات خود را در این باره مطرح کنند.
 
خدایی با بیان این مطلب که تا پایان فروردین برای ارسال نظرات وزارتخانه‌ها فرصت وجود دارد، گفت: پس از بررسی نظرات، ارزیابی خواهیم کرد که آیا می‌توان در این خصوص به جمع بندی رسید یا امکان تصویب آن وجود دارد یا خیر؟ که تا این لحظه هنوز وزارتخانه‌ها پاسخی ندادند و هر زمان که به دست ما برسد، شورا تشکیل جلسه خواهد داد.
 
وی با اشاره به اینکه رویکرد سازمان سنجش در سال ۹۷ برگزاری قسمتی از آزمون‌ها به صورت الکترونیک است، بیان کرد: نرم افزار مورد نیاز طراحی و زیرساخت‌ها ایجاد شده و در مرحله تست نهایی قرار دارد و به زودی کار را شروع خواهیم کرد.
 
رئیس سازمان سنجش با بیان اینکه امتیاز برگزاری آزمون‌ها به صورت الکترونیک، بالا بردن سرعت و دقت است و باعث می‌شود سطح اندازه گیری افزایش یابد، خاطرنشان کرد: می‌توانیم از این طریق از حالت طراحی سوالات به صورت تستی خارج شویم و به سوالات پاسخ کوتاه و تشریحی برسیم؛ این موضوع باعث می‌شود، سنجش آزمون‌ها دقیق‌تر صورت گیرد.
 
خدایی ادامه داد: برگزاری الکترونیکی آزمون‌ها را از آزمون‌های غیرحساس آغاز خواهیم کرد و پس رفع اشکالات، بتدریج به سمت آزمون‌های ورودی و رسمی خواهیم رفت.
 
وی در ادامه تأکید کرد که برگزاری الکترونیکی آزمون‌ها امسال حتما اجرایی خواهد شد؛ این روش این امکان را ایجاد می‌کند که آزمون را تکرار کنیم؛ به طور مثال اگر یک نفر نمره نیارود می‌تواند خود را برای آزمون بعدی آماده و شانس خود را امتحان کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر