تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

کاخ سفید از طرح ۵۰ میلیارد دلاری مربوط به «معامله قرن» رونمایی کرد

در آستانه کنفرانس بحرین، کاخ سفید طرحی ۵۰ میلیارد دلاری را رونمایی کرد که ظاهراً بخشی از طرح دولت ترامپ در قبال اسرائیل و فلسطین موسوم به «معامله قرن» است.

کد خبر: ۲۸۱۰۹
۰۸:۳۳ - ۰۲ تير ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دونالد ترامپ گفته است منازعه اسرائیل و فلسطین دشوارترین مقوله جهانی است و اگر راهکاری برای آن به دست آید، «معامله قرن» خواهد بود.

بر اساس طرحی که جزئیات آن در ۴۰ صفحه در وب‌سایت کاخ سفید منتشر شده، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های عمومی و خصوصی در سرزمین‌های فلسطینی دست‌کم یک میلیون فرصت شغلی ایجاد خواهد کرد.‌

همچنین بنا بر این طرح، مبلغ ۲۷.۵ میلیارد دلار در کرانه باختری و نوار غزه، و مبالغ ۹.۱ میلیارد، ۷.۴ میلیارد و ۶.۳ میلیارد دلار به ترتیب برای فلسطینیان ساکن مصر، اردن و لبنان سرمایه‌گذاری خواهد شد.

کاخ سفید با طرح این ادعا که «چندین نسل از فلسطینی‌ها تحت شرایط مشقت‌بار و زیان‌بار زندگی کرده‌اند اما فصل بعدی زندگی آنان می‌تواند با آزادی و منزلت قرین شود»، اعلام کرد: این طرح بلندپروازانه‌ترین اقدام بین‌المللی برای فلسطینیان تا به امروز است.

با این حال جناح‌های مختلف فلسطینی بلافاصله این طرح را رد کردند.

حنان عشراوی، از مقامات ارشد سازمان آزادی‌بخش فلسطین، این طرح را یک سری وعده غیرعملی خواند و گفت، تنها یک راه حل سیاسی می‌تواند به منازعه اسرائیل و فلسطین پایان دهد.

او در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز، موضع دولت ترامپ در قبال منازعه اسرائیل و فلسطینیان را «کاملا غلط» دانست و گفت: آنها می‌توانند به اشغالگری پایان ببخشند که این خود اولین پیش شرط رونق و آبادانی است. تحت شرایط اشغال رونق و آبادانی در کار نخواهد بود.

گروه حماس نیز با لحنی تندتر به این طرح حمله و اعلام کرد: فلسطین فروشی نیست.

حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در واکنش به این طرح اعلام کرد: دولت آمریکا باز هم در توهم است و گمان می‌کند که مردم فلسطین، حقوق خود را در مقابل پول معامله می‌کنند.

در ماه‌های اخیر مقام‌های آمریکایی تأیید کرده‌اند که در جریان یک همایش فرصت‌های اقتصادی در منامه، از بخش نخست و اقتصادی معامله قرن رونمایی خواهد شد. همایش بحرین قرار است روزهای چهارم و پنجم تیر در منامه برگزار شود.

با این حال هنوز روشن نیست که بخش سیاسی «معامله قرن» که بخش اساسی آن است چه زمانی در عرصه عمومی منتشر خواهد شد.

بر اساس گزارش آسوشیتد پرس، جارد کوشنر، مشاور ارشد دونالد ترامپ و سرپرست تیم تنظیم‌کننده «معامله قرن» گفته است که این طرح شامل «راهکار دو کشوری» به مفهوم شناخته‌شده آن نیست اما «امتیازات کلان اقتصادی برای ارتقای زندگی فلسطینیان دارد» و دنیا باید «با ذهنی باز» با این طرح برخورد کند.

کنفرانس بحرین تحت عنوان «صلح تا آبادانی» روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه این هفته در شرایطی برگزار می‌شود که به خاطر مخالفت فلسطینی‌ها تردیدهای بسیاری درباره موفقیت آن وجود دارد. هیچ یک از مقامات غزه و کرانه باختری در کنفرانس بحرین حضور نخواهند داشت. کاخ سفید اعلام کرده که به همین خاطر تصمیم گرفته که از مقامات اسرائیل نیز برای این کنفرانس دعوت نکند. در غیاب آنان، مقامات کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از جمله عربستان در این کنفرانس حضور خواهند داشت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها