تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

سخنگوی وزارت بهداشت: به اهداف ۲۰۲۵ درباره چاقی دست نخواهیم یافت

News Image Lead

معاون کل وزارت بهداشت در تعریفی از پوشش همگانی سلامت گفت: پوشش همگانی سلامت به این معنی است که همه افراد و همه جوامع در هر نقطه جغرافیایی، خدمات سلامتی و بهداشتی مورد نیازشان را بدون فشار مالی دریافت کنند.

کد خبر: ۲۸۰
۱۱:۱۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ دکتر ایرج حریرچی - سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه شعار جهانی روز سلامت امسال، "پوشش همگانی سلامت، برای همه و در همه جا" است، گفت: خدمات بهداشتی، شامل طیف گسترده‌ای از خدمات بهداشتی ضروری و وسیع است. ارتقاء سلامت، پیشگیری، درمان بیماری‌ها و مراقبت‌های تسکینی در بیماری‌های صعب‌العلاج از جمله خدمات بهداشتی محسوب می‌شوند.
 
وی با بیان اینکه شرط مهم پوشش سلامت این است که دسترسی به بهداشت بدون مخاطره مالی باشد، افزود: مردم نباید برای درمان دچار قرض و یا مجبور به فروش اموال‌شان شوند.
 
حریرچی به مبحث ارتقای سلامت اشاره کرد و گفت: ارتقای سلامت به این معنی است که همه مردم را نسبت به اهمیت سلامتی آگاه کنیم. خیلی از افراد به خصوص در سنین جوانی، اهمیت سلامتی را نمی‌دانند. دومین مسأله این است که سواد سلامت مردم را بالا ببریم تا بدانند چه اقدامات پیشگیرانه‌ای را باید انجام دهند و چه اقداماتی که برای سلامتی‌شان مضر است را نباید انجام دهند.
 
وی افزود: مردم باید در قبال علائم و مشکلاتی که در مورد سلامت‌شان پیش می‌آید، حساسیت داشته باشند و بدانند در قبال علائم پیش آمده چه کای باید انجام دهند. همچنین مردم باید بدانند وقتی دچار بیماری شدند، چگونه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه کنند و در مقابل ناخوشی جزئی، خودمراقبتی کنند و یا در مقابل ناخوشی‌های عمده، با پزشک همکاری کنند.
 
حریرچی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، در ادامه گفتگویش فرهنگ‌سازی در حوزه بهداشت را اقدامی طولانی مدت دانست و گفت: البته بسیاری از افراد می‌دانند چه کاری باید انجام دهند و چه کاری نباید انجام دهند، اما باز هم توجه به سلامتی نمی‌کنند؛ مانند کسی که می‌داند سیگار ضرر دارد. همچنین مهم‌ترین مشکل سلامتی در حال حاضر چاقی است و همه نیز از ضررهای آن آگاهی دارند. بنابراین مسئله آگاهی و فرهنگ‌سازی یک امر طولانی مدت است.
 
وی خاطرنشان کرد: در اهدافی که سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است، تا سال ۲۰۲۵ باید چاقی و اضافه وزن افزایش پیدا نکند و اتفاقا مشخص شده به این هدف دست پیدا نخواهیم کرد. البته این بدان معنا نیست متولیان بهداشت و درمان کوتاهی می‌کنند، بلکه در جوامع مختصات دیگری به وجود می‌آید که باعث دور شدن از هدف می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی