تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

چند درصد ایرانی‌ها برای همیشه به ازدواج «نه» گفته‌اند؟

بررسی میزان تجرد قطعی مردان و زنان ایرانی نشان می‌دهد که تا سال ۱۳۶۵ مردان ایرانی تمایل بیشتری برای زندگی مجردی داشته‌اند. اما این آمار از سال ۱۳۷۵ حالت عکس به خود گرفته، به نحوی که در سال ۱۳۹۵، نرخ گرایش به تجرد در میان زنان ایرانی به ۱٫۶  برابر مردان رسیده است.

کد خبر: ۲۷۹۰
۱۲:۰۷ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز - میلاد مرادی در گزارشی در تجارت نیوز نوشت: علاقه به زندگی مجردی و عدم ازدواج، چند سالی است که مورد توجه کارشناسان و جامعه‌شناسان کشور قرار  گرفته است.
 
به گزارش تجارت‌نیوز، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گزارش جدید خود به بررسی وضعیت تجرد قطعی در میان زنان و مردان ایران پرداخته است.
 
سن تجرد قطعی برای زنان، معادل ۴۵ سالگی و برای مردان معادل ۵۰ سالگی در نظر گرفته شده است. آنگونه که گزارش وزارت کار روایت کرده در حالی که در سال ۱۳۹۵، معادل ۳٫۷۳ درصد از زنان ایرانی برای همیشه به ازدواج «نه» گفته‌اند، این آمار برای مردان ۲٫۲۶ درصد است.
 
چند درصد ایرانی‌ها برای همیشه به ازدواج «نه» گفته‌اند؟
 
بررسی میزان تجرد مردان و زنان ایرانی نشان می‌دهد که تا سال ۱۳۶۵ مردان ایرانی تمایل بیشتری برای زندگی مجردی داشته‌اند. اما این آمار از سال ۱۳۷۵ حالت عکس به خود گرفته، به نحوی که در سال ۱۳۹۵، نرخ گرایش به تجرد در میان زنان ایرانی به ۱٫۶  برابر مردان رسیده است.
 
با این حال، اگر چه میزان تجرد در ایران رو به افزایش بوده، اما گزارش مذکور نشان می‌دهد که شاخص تجرد قطعی در میان سایر کشور از جمله کشورهای غربی بسیار بیشتر از ایران است. براساس داده‌های سازمان ملل، این گزارش تایید می‌کند که میزان تجرد قطعی در برخی کشورها مانند آلمان و ایتالیا بیش از یک پنجم مردان این کشورها برای همیشه زندگی مجردی را انتخاب کرده‌اند.
 
چند درصد ایرانی‌ها برای همیشه به ازدواج «نه» گفته‌اند؟
 
همچنین نرخ تجرد قطعی در میان کشورهایی همچون استرالیا، کانادا، چین، مجارستان با اختلاف قابل‌توجهی از ایران بیشتر است. با این حال، این آمار برای برخی کشورها که از لحاظ جغرافیایی و فرهنگی به ایران نزدیک‌تر هستند، قرابت بیشتری با ایران دارد.
 
البته نکته‌ای که در مقایسه میزان گرایش به تجرد قطعی را در نظر گرفت، تفاوت‌های فرهنگی و اجتماعی کشورها است. به عنوان مثال، در حالی که در اکثر کشورهای غربی میزان تمایل مردان به تجرد قطعی بیشتر است، اما در کشورهایی مانند ایران، آذربایجان و ارمنستان این آمار عکس حالت عکس داشته و میزان تجرد زنان بیشتر است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی