تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
چگونه صبح‌ها زود بیدار شویم؟

توصیه‌هایی برای سحرخیزی

News Image Lead

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افراد شب زنده‌دار می‌توانند ساعت بدن خود را تنها طی سه هفته تغییر داده و به افرادی سحرخیز تبدیل شوند.

کد خبر: ۲۷۴۹۹
۱۳:۴۰ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ پزشکان می‌گویند ایجاد تغییراتی در الگوی خواب افرادی که معمولاً دیر به خواب می‌روند، می‌تواند به طور قابل توجهی منجر به بهبود سلامت آن‌ها شود.

افرادی که در این مطالعه شرکت داشتند، اعلام کردند زمانی که در الگوی خواب خود تغییراتی ایجاد کرده‌اند، احساس تنش و افسردگی کمتری داشته و در طول روز نیز کمتر خواب‌آلوده هستند.

در این مطالعه از سوی متخصصان سه دانشگاه "بیرمینگهام" و "ساری" در انگلیس و "موناش" در استرالیا، حدود ۲۲ فرد شب زنده‌دار با میانگین ساعت خواب ۲:۳۰ صبح و میانگین ساعت بیداری ۱۰:۱۵ صبح شرکت کردند.

افرادی که در این مطالعه شرکت داشتند برای سه هفته موارد زیر را رعایت کردند:

- دو تا سه ساعت زودتر از معمول از خواب برخاسته و پس از بیدار شدن با باز کردن پنجره‌های اتاق در معرض نور خورشید و روشنایی روز قرار بگیرند.

- در اسرع وقت پس از بیداری، صبحانه بخورند.

- فقط صبح‌ها ورزش کنند.

- هر روز سر یک ساعت ثابت ناهار بخورند و پس از ساعت هفت عصر دیگر چیزی نخورند.

- پس از ساعت سه بعدازظهر از مصرف کافئین خودداری کنند.

- پس از ساعت چهار بعدازظهر از چرت زدن اجتناب کنند.

- هر شب دو تا سه ساعت زودتر از معمول به خواب بروند و عصرها میزان نور را محدود کنند.

- ساعات خواب و بیداری خود را هر روز ثابت نگه دارند.

نتایج به دست آمده از این مطالعه نشان داد در این افراد عملکرد شناختی (زمان واکنش) و عملکرد فیزیکی (قدرت گرفتن) در طول صبح افزایش یافته و زمان اوج عملکرد نیز از عصر به بعدازظهر منتقل می‌شود.

متخصصان این مطالعه متذکر شده‌اند که داشتن یک الگوی خواب دیر وقت فرد را با توجه به استانداردهای اجتماعی دچار مشکل می‌کند که این امر می‌تواند منجر به طیف وسیعی از پیامدهای ناگوار از خواب‌آلودگی تا ضعفِ سلامت روان در او شود.

هدف این مطالعه بررسی تأثیر رعایت مواردی ساده در خانه توسط افراد بر حل معضل شب‌زنده‌داری بوده است. نتایج آن نیز نشان داد که رعایت موارد ساده فوق می‌تواند ساعت خواب و بیداری افراد را بین دو تا سه ساعت زودتر کند.

نکته جالب توجه آن که این افراد هم‌چنین در سلامت روان خود احساس بهبود داشته و خواب‌آلودگی کمتری را در طول روز احساس می‌کرده‌اند که نتیجه بسیار مثبتی برای آنها محسوب می‌شود.

اکنون متخصصان در نظر دارند تا به بررسی این موضوع بپردازند که الگوهای خواب چگونه به مغز مرتبط است و ارتباط آن با سلامت روانی چه بوده و آیا این مداخلات به تغییرات بلند مدت منجر می‌شود یا خیر؟

متخصصان خاطر نشان کرده‌اند افرادی که دیر به خواب می‌روند از سلامت روان ضعیف‌تری برخوردار بوده و اغلب به دلیل عدم تناسب برنامه‌های کاری و تحصیلی‌شان با الگوهای خواب‌شان دچار مشکل می‌شوند.

بنا بر گزارش اسکای نیوز، متخصصان اظهار داشته‌اند که با شناخت این تفاوت‌ها و ارائه ابزارهایی برای بهبود نتایج می‌توان برای دستیابی به بهره‌وری مطلوب‌تر به جامعه‌ای که کمتر تحت فشار است، دست یافت.

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر