تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
گزارش کمیته امداد در خصوص کمک های مردمی به سیل زدگان

کمک ۲۸۰ میلیاردتومانی مردم به سیل زدگان

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: کمک‌های نقد و غیر نقد مردم به سیل‌زدگان از مرز ۲۸۰ میلیارد تومان گذشت. علیرضاعسگریان در گفت‌وگو با فارس درباره افطاری‌های ساده در کشور نیز اشاره کرد و گفت: افطاری‌های ساده به مناطق سیل‌زده و همین‌طور مناطق محروم ارسال می‌شد و ما تلاش کردیم صد درصد نیت مردم را در این خصوص رعایت کنیم.   

کد خبر: ۲۷۱۷۸
۱۱:۰۹ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز- معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: کمک‌های نقد و غیر نقد مردم به سیل‌زدگان از مرز ۲۸۰ میلیارد تومان گذشت.

علیرضاعسگریان در گفت‌وگو با فارس درباره افطاری‌های ساده در کشور نیز اشاره کرد و گفت: افطاری‌های ساده به مناطق سیل‌زده و همین‌طور مناطق محروم ارسال می‌شد و ما تلاش کردیم صد درصد نیت مردم را در این خصوص رعایت کنیم. 
 
وی گفت: نکته افطاری ساده این بود که ما مبالغ جمع‌آوری شده را به استان‌ها می‌فرستادیم و در آنجا این مبالغ تبدیل به افطاری‌های ساده برای نیازمندان و محرومین می‌شدو هر کسی حتی با هزار تومان نیز می‌توانست وارد این کار خیر شود و اگر چه میلیاردها تومان در این خصوص جمع‌آوری شد و تعداد زیادی از مردم مشارکت‌های بالایی داشتند.  
 
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد درباره کمک‌های مردمی تاکنون با توجه به حوادث اخیر، گفت: در این ایام مردم خیلی کمک کردند، از جشن نیکوکاری قبل از آغاز سال جدید 62 درصد رشد کمک‌ها را داشته‌ایم و پس از آن با سیل مواجه شدیم که کمک‌های مردمی به سیل‌زدگان از مرز 280 میلیارد تومان نقد و غیرنقد عبور کرد و این در حالی است که تمامی کمک‌هایی که به زلزله‌زدگان کرمانشاه شد 150 میلیارد تومان بود.  
 
عسگریان یادآور شد: توانستیم 150 هزار بسته کالای 200 هزار تومانی به محرومین ارائه دهیم و 140 میلیارد تومان نیز اطعام به هموطنان دادیم.  
 
وی گفت: در ماه مبارک رمضان نیز 100 هزار حامی برای ایتام و طرح محسنین جذب کردیم که کل سال گذشته 150 هزار حامی جذب شده بود و در حال حاضر 700 هزار حامی ایتام و طرح محسنین داریم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی