تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

زمان تشییع «یوسف‌ کیانی»، باستان‌شناس پیشکسوت

«محمد یوسف کیانی» باستان‌شناس پیشکسوت سه‌شنبه ـ ۱۵ خرداد ماه ـ تشییع می‌شود.

کد خبر: ۲۷۰۶
۲۳:۰۷ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فرزان احمدنژاد، کارشناس ارشد باستان‌شناس و از دوستان خانوادگی مرحوم کیانی در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: مراسم تشییع مرحوم محمد یوسف کیانی ساعت ۹ صبح فردا، سه‌شنبه ۱۵ خرداد از مقابل موزه ملی ایران تشییع می‌شود.

وی با بیان این‌که خاکسپاری این باستان‌شناس پیشکسوت در شهرستان شهمیرزاد سمنان انجام می‌شود، افزود: مجلس یادبود وی نیز دوشنبه آینده در مسجد نور تهران خواهد بود.

محمد یوسف کیانی یکشنبه، ۱۳ خرداد به دلیل کهولت سن در منزل شخصی خود و در سن هشتاد سالگی درگذشت.

کیانی در سال ۱۳۴۲ با درجه کارشناسی باستانشناسی وتاریخ هنر از دانشگاه تهران دانش آموخته شد و یک سال بعد با مدرک کارشناسی تاریخ از همان دانشگاه فارغ التحصیل شد. کارشناسی ارشد باستان شناسی را در سال ۱۳۴۴ در همان دانشگاه به پایان رساندند. برای ادامه تحصیل به دانشگاه لندن رفت و درسال ۱۳۴۹ با مدرک دکتری رشته باستان شناسی و تاریخ هنر اسلامی از آن دانشگاه دانش آموخته شد.

وی پس از پایان دوره کارشناسی در وزارت فرهنگ و هنر وقت از سال ۱۳۴۲تا سال ۱۳۵۷مشغول فعالیت در سمت های کارشناسی امور باستان شناسی (۱۳۴۳)، رئیس موزه هنرهای ایران در سال ۱۳۵۴بود. او در سال ۱۳۵۵رییس موزه ملی ایران را به عهده داشت و علاوه بر فعالیت‌های اجرایی از سال ۱۳۴۹ تا سال ۱۳۵۸ مدیر هیات بررسی و تحقیقات باستان شناسی دشت گرگان بود که نتیجه آن هم انتشار مقالات و کتب مختلف بوده است.

او مسؤولیت نمایشگاه های بین المللی هنرهای جهان اسلام لندن سال۱۹۷۳، هنرهای ایران توکیو در سال ۱۹۷۶، هنرهای ایران عهد ساسانی نیویورک در سال ۱۹۷۷ را بر عهده داشته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی