تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

لاریجانی: رفتار سعودی‌ها و اماراتی‌ها در درازمدت به زیان آنهاست

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجلاس های اخیر و اجلاس مکه نشان داد که برخی از کشورهای عربی تجربه شکست‌های گذشته خود را تکرار می کنند، گفت: رفتارهای سعودی ها و اماراتی ها در درازمدت به زیان آنها است.

کد خبر: ۲۶۹۸۸
۲۰:۱۸ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی لاریجانی  ظهر امروز (یکشنبه ۱۲ خرداد) در دیدار با عدنان محمود سفیر سوریه در ایران گفت: خوشحالیم کشور و حکومت سوریه در میان شیطنت‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته با درایت عمل کرد و با مقاومت خود پیروز شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مایه تاسف است در سال های گذشته برخی از کشورهای عربی منطقه علیه سوریه گرد هم جمع شده‌اند و ضد این کشور عمل می کنند و البته با مقاومت سوریه این کشورها شکست خوردند.

وی با اشاره به اینکه اجلاس های اخیر و اجلاس مکه نشان داد که برخی از کشورهای عربی تجربه شکست‌های گذشته خود را تکرار می کنند، ادامه داد: این کشورها با تصور دستیابی به موفقیت اقدام به برگزاری جلسه و صدور بیانیه می‌کنند، البته در اینجا باید از دولت سوریه و رئیس جمهور عراق تشکر کنم که نشان دادند که این اظهارات را قبول ندارند، رفتارهای سعودی ها و اماراتی ها در درازمدت به زیان آنها است.

لاریجانی با تاکید بر اینکه در روز قدس مردم منطقه از مظلومیت مردم فلسطین دفاع و طرح ترامپ با عنوان معامله قرن را تقبیح کردند، عنوان کرد: ما دولت سوریه را دولت دوست و برادر خود می دانیم.

حضور ایران در سوریه به درخواست دولت قانونی و در راستای مبارزه با تروریست است

در ادامه این نشست عدنان محمود سفیر سوریه در ایران، گفت: در همه زمینه ها و جبهه ها جنگ ادامه دارد، اما در زمینه منطقه‌ای جنگ آشکارتر است، رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ در سوریه با گروه های تروریستی همکاری کرده و سعی در آسیب رسانی دارد.

وی با اشاره به اینکه کشور سوریه درخصوص اجلاس مکه بیانیه ای را صادر و مواضع آن را رد کرده است، تاکید کرد: حضور ایران در سوریه مشمول قوانین و به درخواست خود کشور سوریه و در راستای مبارزه با تروریست است.

عدنان محمود با تاکید بر اینکه اجلاس مکه دستاوردی نداشته است، عنوان کرد: کشورهایی که اینگونه اجلاس ها را برگزار می کنند بهای جنگ در منطقه را می‌دانند، جنگ امروز جنگ تجهیزات نیست، بلکه جنگ تفکرات علیه جبهه مقاومت است.

سفیر سوریه در ایران با اشاره به اینکه حاشیه مانور ترامپ سیر نزولی دارد و به دنبال کسب سود است، تصریح کرد: نظرسنجی ها نشان می دهد در صورت وقوع جنگ این اتفاق به زیان ترامپ و انتخابات آنها رقم می‌خورد، جمهوری اسلامی ایران اساس استراتژیک منطقه است و آن را مدیریت می کند. امروز بسیار مهم است که دستاوردهای جبهه مقاومت در سوریه را تثبیت و طرح های ترامپ و آمریکا را شکست دهیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی