تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

مخفی‌گاه ابوبکر بغدادی لو رفت: او در عراق است

همسر وزیر نفت سابق گروه تروریستی داعش اعلام کرد که سرکرده این گروه تروریستی در عراق به سر می‌برد.

کد خبر: ۲۶۸۴۶
۰۸:۱۸ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از گاردین، نسرین اسعد ابراهیم با نام مستعار و شناخته شده «ام السیاف» همسر وزیر نفت سابق گروه تروریستی داعش که در عراق به اعدام محکوم شده است، جزئیات جدیدی درباره محل اختفای ابوبکر البغدادی، سرکرده داعش مطرح کرده و گفته است که او در عراق به سر می‌برد.

بنابر این گزارش، ام‌ السیاف در ماه‌های گذشته به دستگاه‌های اطلاعاتی برای مشخص کردن محل‌های عبور و مرور البغدادی و شبکه نزدیکان او کمک کرده است.

ام السیاف 29 ساله یکی از چهره‌های بسیار جنجالی است که گفته می‌شود در برخی از جنایت‌های داعش نقش داشته است. او در اربیل عراق به اعدام محکوم شده است.

وی درباره محل اختفای سرکرده داعش به گاردین گفت، او اکنون به عراق بازگشته، چون در آنجا احساس امنیت بیشتری می‌کند.

ام‌السیاف اضافه کرد: فقط برای اینکه کاری انجام دهد و برگردد به سوریه می‌آمد. آخرین باری که درباره او شنیدم، می‌خواست به القائم و بوکمال برود، ولی چند وقت پیش بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی