تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
وحید شقاقی :

قیمت دلار قابل تعیین تکلیف نیست

News Image Lead

یک اقتصاددان ضمن پیش‌بینی وضعیت دلار در ماه‌های آینده در این باره اظهار کرد: اگر تراز ارزی کنترل شود، دامنه قیمتی ارز در محدوده‌های پایین‌تری سیر خواهد کرد، در غیر این صورت باید انتظار افزایش قیمت ارز را داشته باشیم.

کد خبر: ۲۶۸۰۴
۱۲:۰۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز- وحید شقاقی شهری عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی تهران با اشاره به برخی از اظهارنظرهای دستوری مسئولان درباره تعیین قیمت دلار اظهار کرد: قیمت دلار قابل تعیین تکلیف نیست؛ همانطور که درباره دلار ۴۲۰۰ تومانی هم این‌طور بود. واقعیت این است که تعامل متغیرها باید بر اساس اصول بازار باشد.

اقتصاد ایران سالی ۶۰ میلیون دلار نیاز دارد

این اقتصاددان با بیان اینکه اصلی‌ترین متغیر مؤثر بر قیمت دلار تراز ارزی است، ادامه داد: در سال گذشته حدود ۴۴ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشتیم که تا فروردین‌ماه تنها ۱۰ میلیارد دلار آن به کشور بازگشته بود. هرچند از آن زمان تا به حال بانک مرکزی با فشارهایی که آورد توانست هشت میلیارد دلار دیگر را هم برگرداند اما این هم تنها نصف ارزهای صادراتی است.

شقاقی شهری نیاز اقتصاد ایران به ارز را سالی حدود ۶۰ میلیارد دلار ارزیابی کرد و گفت: هر چقدر که بتوانیم ارزهای صادراتی بیشتری را به کشور برگردانیم می‌توانیم منابع بیشتری را برای انجام واردات بسیج کنیم و در کنار آن قیمت دلار در بازار آزاد هم تعدیل می‌شود.

ارزهای صادراتی تعیین‌کننده نرخ دلار در بازار آزاد

او با بر اینکه اگر نتوانیم ارز حاصل از صادرات را برگردانیم بازارها می‌توانند دوباره متأثر شوند، اظهار کرد: هرچقدر که ارز حاصل از صادرات به کشور برگردد قیمت دلار در بازار پایین خواهد آمد. با این حال مساله مهم این است که نباید ارزهای مورد نیاز برای کشور را صرف واردات اقلام لوکس برای طبقات خاص کرد.

شقاقی شهری پیش‌بینی خود از قیمت دلار در ماه‌های آینده را هم ارائه کرد و گفت: اگر تراز ارزی کنترل شود، دامنه قیمتی ارز در محدوده‌های پایین‌تری سیر خواهد کرد، در غیر این صورت باید انتظار افزایش قیمت ارز در ماه‌های آینده را داشته باشیم.

بانک‌ها روز گذشته قیمت ارز را نسبت به روز قبل از آن کاهش دادند و هر دلار آمریکا را ۱۳ هزار و ۱۳ تومان خریدند. این در حالی است که قیمت خرید دلار در بانک‌ها در روز سه‌شنبه ۱۳ هزار و ۴۳۲ تومان اعلام شده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی