تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
تلویزیون اسرائیل: 

ترامپ اسرائیل را به کنفرانس اقتصادی منامه دعوت کرده است

تلویزیون اسرائیل اعلام کرد، رئیس جمهوری آمریکا از این رژیم برای شرکت در کنفرانس اقتصادی منامه دعوت کرده است.

کد خبر: ۲۶۲۳۳
۱۱:۴۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل گزارش داد، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا از برخی چهره‌های اسرائیلی برای شرکت در کنفرانس اقتصادی منامه که بر طرح معامله قرن متمرکز است، دعوت کرده است.

پایتخت بحرین در ژوئن آتی میزبان کارگاه اقتصادی با هدف جذب سرمایه‌ها در منطقه همزمان با اجرای طرح صلح است.
این اولین اقدام آمریکا در چارچوب طرح معامله قرن محسوب می‌شود.

طبق گزارش تلویزیون اسرائیل، دعوت نامه برای تعدادی از مسؤولان رسمی و تاجران اسرائیلی فرستاده شده و پیش‌بینی می‌شود آنها در این کنفرانس حضور یابند.

شبکه عبری‌زبان "کان" اعلام کرد، دولت ترامپ در این کنفرانس در چارچوب طرح معامله قرن برای جذب صدها میلیارد دلار به نفع فلسطینی‌ها و حمایت از اقتصاد آنها به ویژه در نوار غزه تلاش خواهد کرد.

از زمانی که ترامپ در دسامبر ۲۰۱۷ قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت و سفارت آمریکا را از تل‌آویو به قدس اشغالی انتقال داد، تشکیلات خودگردان با هرگونه اقدام آمریکا در زمینه سازش سیاسی میان دو طرف مخالفت می‌کند.

تشکیلات خودگردان ترامپ را به جانبداری همه جانبه از اسرائیل متهم کرده و دستیابی به راهکاری بین‌المللی جهت نظارت بر روند صلح را خواستار شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی