تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

‌مصرف مشروبات الکلی در ایلام جان یک نفر را گرفت

News Image Lead

‌فرمانده انتظامی استان گفت: مصرف مشروبات الکلی جان یک نفر را در ایلام گرفت و ۶ نفر را به شدت مسموم کرد که حال همگی آن‌ها وخیم اعلام شده است.

کد خبر: ۲۵۸۸۲
۱۵:۲۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ سردار «نورعلی یاری» اظهار کرد: در پی مصرف مشروبات الکلی توسط هفت جوان ایلامی، تمامی آنها مسموم می‌شوند که پس از مراجعه به یکی از بیمارستان‌های شهر ایلام، تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه از این هفت نفر، یک نفر به دلیل شدت مسمومیت جان خود را از دست داد، افزود: شدت مسمومیت این مشروبات به حدی بوده است که دو نفر از هر دو چشم نابینا، یک نفر دچار مرگ مغزی و یک نفر نیز به دلیل آسیب جدی به کلیه‌ها منجر به دیالیز شده است.

فرمانده انتظامی استان ایلام در ادامه با اشاره به اینکه ۲ عامل توزیع کننده عمده مشروبات الکلی پس از شناسایی، دستگیر شده اند، تصریح کرد: با هماهنگی مرجع قضائی، پلیس امنیت انتظامی استان در یک اقدام غافلگیرانه علاوه بر دستگیری متهمان، یک دستگاه خودروی سواری پژو را توقیف کردند.

یاری با بیان اینکه متهمان پس از دستگیری به همراه پرونده تشکیل شده به مرجع قضائی معرفی و سپس با قرار وثیقه روانه زندان شدند.

فرمانده انتظامی استان در پایان از خانواده‌ها خواست بیشتر مراقب فرزندان خود باشند تا دچار چنین اتفاقات ناگواری نشوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی