تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی؛

قیمت مرغ ناگهان افتاد

News Image Lead

حجت گفت: با توجه به افزایش عرضه نسبت به تقاضا، قیمت هر کیلو مرغ گرم نسبت به هفته گذشته یک هزار و ۳۰۰ تومان افت داشته است.

کد خبر: ۲۵۶۱۴
۰۹:۲۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز_ عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۷ هزار و ۲۰۰ تا ۷ هزار و ۳۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۹ هزار و ۷۰۰ تا ۹ هزار و ۸۰۰ تومان بوده که نسبت به هفته گذشته با افت شدید قیمت در بازار روبرو شده است.

وی افزایش عرضه نسبت به تقاضا را دلیل اصلی روند نزولی قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ زنده نسبت به اواخر هفته گذشته یک هزار تومان و مرغ گرم یک هزار و ۳۰۰ تا یک هزار و ۴۰۰ تومان کاهش داشته که بیش از پیش بر زیان مرغدار دامن زده است.

حجت تولید ماهانه مرغ را ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: طبق روال همه ساله جوجه ریزی در ایام ماه رمضان به سبب کشش بازار نسبت به ماه‌های قبل بیشتر است که امسال در ماه‌های قبل جوجه ریزی بیشتری در واحدهای مرغداری صورت گرفت که متاسفانه به سبب عدم همخوانی عرضه و تقاضا، قیمت مرغ با کاهش محسوسی در بازار روبرو شده است.

این مقام مسئول نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به نامه نگاری‌های صورت گرفته میان وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار انتظار می‌رود که هر چه سریع‌تر نرخ مد نظر وزارت جهاد کشاورزی اعلام شود تا با خرید و ذخیره سازی مرغ از سوی پشتیبانی امور دام بازار به تعادل برسد.

وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در ماه رمضان به گونه‌ای است که کشش تقاضا برای خرید نتوانسته تغییری در قیمت‌ها ایجاد کند و تنها مرغدارانی که در شرایط فعلی اقدام به عرضه می‌کنند به سبب کمبود نقدینگی در ماه‌های آتی دچار مشکل می‌شوند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از این مسئله که بازار نهاده‌های دامی همچنان ۲ نرخی است، بیان کرد: اگرچه قیمت کنجاله سویا نسبت به هفته‌های اخیر تا حدودی کاهش یافته است، اما همچنان با نرخ مصوب خود اختلاف یک هزار و ۷۰۰ تومانی دارد که این امر بر افزایش قیمت تمام شده تولید دامن می‌زند.

وی در پایان نرخ کنونی هر کیلو کنجاله سویا در بازار آزاد را ۴ هزار و ۳۰۰ و ذرت یک هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: با وجود اظهارات مسئولان پشتیبانی امور دام انتظار می‌رفت که قیمت ذرت و کنجاله سویا در بازار به تعادل برسد، در حالیکه در شرایط فعلی میزان عرضه نهاده دامی با نرخ مصوب در حدی نیست که بتواند نیاز مرغدار را تامین کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی