تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

نامه‌ی سرگشاده‌ سه تن از زندانیان اوین به رییس جمهوری

محمود بهشتی (سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران)، عبدالفتاح سلطانی (عضو سابق هیات مدیره کانون وکلای دادگستری)، اسماعیل عبدی (دبیرکل سابق کانون صنفی معلمان تهران) در نامه‌ای از زندان اوین به رییس جمهور، نسبت به نحوه‌ی دستگیری و برخورد با محمد حبیبی و معلمانی که مقابل سازمان برنامه و بودجه تجمع کرده بودند، اعتراض کردند.

کد خبر: ۲۵۳۶
۱۹:۴۲ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۷
 

دیدارنیوز - در بخشی از این نامه درباره‌ حبیبی آمده است: آیا شایسته است که یکی از همین معلمان به زندان تهران بزرگ منتقل شود و در عوض کسانی که اتهام غارت صندوق فرهنگیان و بانک سرمایه را در کارنامه خود دارند، دوران حبس خود را امپراطورگونه در زندان اوین سپری نمایند؟

متنی که توسط اسماعیل عبدی از زندان اوین به صورت تلفنی برای خبرنگار انصاف نیوز قرائت شده در پی می‌آید:

به نام خداوند

چنان که ابر، گره خورده با گریستنش،

چنان که گل، همه عمرش مسخّرِ شادی است،

چنان که هستی آتش، اسیر سوختن است،

تمام پویه‌ی انسان به سوی آزادی است

” شفیعی کدکنی”

ریاست جمهوری اسلامی ایران جناب آقای روحانی

احتراماً در آخرین روز هفته‌ی معلم و بر اساس فراخوانی که توسط شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان سراسر کشور انجام گرفته بود تجمعات مسالمت آمیزی در برخی استان‌ها و شهرهای کشور برگزار شد که مثل همیشه بدون کوچکترین حاشیه و با آرامش کامل به پایان رسید.

در تهران نیز به همین مناسبت تعدادی از فرهنگیان شاغل و بازنشسته در تاریخ ۲۰/ ۲ /۹۷ و به طور همزمان با سایر شهرها تجمع مسالمت آمیز خود را در مقابل سازمان برنامه و بودجه برگزار نمودند و با طرح شعارهای کاملاً صنفی و آموزشی خواستار توجه دولتمردان به مشکلات آموزش‌وپرورش شدند اما این تجمع آرام با دخالت نیروهای لباس شخصی به خشونت کشیده شد و تعدادی از معلمان شاغل و بازنشته ناباورانه و در مقابل انظار عمومی مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و صحنه‌های زشتی ترسیم شد که هرگز از حافظه‌ی افراد حاضر در صحنه پاک نخواهد شد.

در ادامه معلمان بازداشت شده به شکل کامل توهین آمیز و با دست‌بند و پابند به زندان اوین منتقل شدند تا اوج ارادت به جامعه‌ی فرهنگیان بروز داده شود!

هرچند اکثریت قریب به اتفاق بازداشت شدگان پس از مدتی کوتاه و با قرار کفالت آزاد شدند؛ اما محمد حبیبی عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان تهران که به تأیید تمامی حاضران، تنها در حاشیه‌ی تجمع تماشاگر صحنه بود مورد تعرض نیروهای لباس شخصی واقع شد در حالی که به شدت آسیب دیده بود به مکانی نامعلوم وابسته به یکی از نهادها منتقل شد و پس از چند و به دنبال پیگیری‌های خانواده و وکیل وی، با انتساب اتهام اخلال در نظم عمومی، ماده ۶۱۸ مجازات اسلامی و صدور قرار وثیقه یکصد میلیون تومانی؛ این وثیقه فراهم و مقدمات آزادی ایشان محیا شد؛ اما ادعا شد که با تنظیم کیفرخواست، پرونده به دادگاه انقلاب ارسال شده است و در نتیجه امکان آزادی ایشان منتفی و وی با وضعیتی اسف بار به زندان تهران بزرگ منتقل شد.

جناب آقای رییس جمهور

از آنجایی که به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور مسوولیت مستقیم اجرای صحیح قانون اساسی را بر عهده دارید و نیز در راستای تحقق قوانین مربوط به حقوق شهروندی و وعده‌هایی که در این زمینه ارائه کرده‌اید توجه شما را به موارد زیر جلب می‌نماییم:

  • اصل ۲۷ قانون اساسی به صراحت بر آزاد بودن تشکیل اجتماعات و راهپیمایی‌ها بدون حمل سلاح و مشروط بر اینکه مخل مبانی اسلام نباشد تاکید کرده است؛ از طرفی شخص شما اعتراض را حق قانونی مردم دانسته و آن را به رسمیت شناخته‌اید با این اوصاف برخورد قهر آمیز ماموران را با کسانی که در تجمع مسالمت آمیز شرکت کرده‌اند چگونه توجیه می‌فرمایید؟
  • با اندک تأمل در متن ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی، به روشنی معلوم می‌شود که مصداق ماده‌ی فوق، اشراری هستند که نظم و امنیت جامعه را با حرکات غیر متعارف و هیاهو و جنجال بر هم می‌زنند، نه معلم‌های بی سلاح و بی دفاعی که در یک تجمع کاملاً مسالمت آمیز شرکت کرده‌اند.
  • آیین نامه‌ی مربوط به سازمان زندان‌ها استراحت و تفکیک زندانیان از نظر نوع جرم، شدت مجازات و شخصیت آنها تاکید کرده است همچنین تبصره دو ماده ۵۱۲ قانون آیین دادرسی به صراحت بر این موضوع پای می‌فشارد و ماده ۵۱۴ نیز نگهداری محکومان و متهمان را در یک مکان ممنوع می‌داند. بر این اساس انتقال ایشان به زندان تهران بزرگ که [از نظر ما] فاقد استانداردهای لازم است و قرار دادن وی در کنار محکومان و متهمانی که بعضاً دارای جرائم یا اتهام‌های خطرناک هستند چگونه قابل توجیه است؟
  • نیم نگاهی به صفحه‌ی حوادث روزنامه‌های کشور کافی است که باخبر شویم که چه بسیارند کسانی که با اتهام‌های خطرناک و حتی با تکرار جرائم به قید وثیقه آزاد بوده و هستند و باز هم مرتکب جرم جدید می‌شوند با این وضع نقض قرار وثیقه‌ی آقای حبیبی و صدور قرار بازداشت موقت برای این معلم بی سلاح و بی دفاع چگونه توجیه پذیر است؟

جناب آقای روحانی آیا شایسته است علیرغم این همه شعارهای رنگارنگ پیرامونشان و جایگاه معلمان، تعدادی از نمایندگان این قشر که قلم و زبانشان جز در راه دفاع از حقوق همکاران و دانش آموزان و اعتلای آموزش و پرورش فعال نبوده با دستبند و پا بند به بازداشتگاه منتقل شوند و با آنها همانند مجرمان خطرناک برخورد شود؟

آیا شایسته است که یکی از همین معلمان به زندان تهران بزرگ منتقل شود و در عوض کسانی که اتهام غارت صندق فرهنگیان و بانک سرمایه را در کارنامه خود دارند، دوران حبس خود را امپراطورگونه در زندان اوین سپری نمایند.

اینجانبان ضمن اعتراض به رفتارهای زشت، غیرمتعارف و بعضاً غیر قانونی انجام شده از جنابعالی به عنوان کسی که سوگند یاد کرده‌اید که پاسدار قانون اساسی و اجرای صحیح آن باشید درخواست می‌کنیم که با ورود به این موضوع نسبت به فراهم کردن مقدمات مختومه شدن پرونده‌ی تمامی معلمان باز داشت شده‌ی پرونده و همچنین آزادی محمد حبیبی یا لاقل انتقال ایشان به زندان اوین اقدامات لازم را مبذول نمایید.

با سپاس

محمود بهشتی، عبدالفتاح سلطانی، اسماعیل عبدی

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر