تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پوتین: کیم مایل به خلع سلاح اتمی کره هست فقط تضمین می‌خواهد

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد که کره شمالی برای تکمیل فرایند خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره، نیازمند ارائه تضمین‌هایی در خصوص حفظ حاکمیت و امنیت خود است.

کد خبر: ۲۴۶۷۴
۱۴:۴۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸

پوتین: کیم مایل به خلع سلاح اتمی کره هست فقط تضمین می‌خواهد

دیدارنیوز ـ به گزارش مانیتورینگ، «ولادیمیر پوتین»‌ رئیس‌جمهور روسیه امروز (پنجشنبه) در کنفرانس خبری پس از دیدار با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی گفت، مهم‌ترین مسئله در خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره این است که تضمین‌های لازم در خصوص حفظ حاکمیت کره شمالی در اختیار پیونگ‌یانگ قرار گیرد و این امر تنها از طریق پایبندی به قوانین بین‌المللی محقق خواهد شد.

رئیس‌جمهور روسیه ضمن ابراز خرسندی از نتایج دیدار خود با رهبر کره شمالی تأکید کرد، کیم مایل به کاهش خطرات هسته‌ای در شبه جزیره کره و خلع سلاح اتمی این شبه‌جزیره هست اما تضمین‌های خاصی می‌خواهد.

پوتین گفت: «ما همگی از نتایج این گفت‌وگوها رضایت کامل داریم- هم من و هم همکارانم. رئیس کیم جون اون فردی کاملا روشن است که همین مسئله باعث شد درباره همه موضوعاتی که در دستورکار بود، گفت‌وگوها و مباحثات آزادی داشته باشیم».

رئیس‌جمهور روسیه اشاره کرد که در این دیدار درباره روابط دوجانبه روسیه و کره شمالی، تحریم‌های سازمان ملل، روابط کره و آمریکا و خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره به طور مفصل و با جزئیات گفت وگو شد و همه مسائل از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد که در رابطه با بحران شبه جزیره کره، پیش رفتن در مسیر گفت‌وگو ضروری است و هیچ راه دیگری برای تحقق این مسئله وجود ندارد.

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد، زمانی که مسئله تضمین‌های بین‌المللی برای کره شمالی مطرح است، در نظر گرفتن چارچوبی چندجانبه برای مذاکرات مرتبط با خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره ضروری خواهد بود.

وی در این خصوص گفت: «من نمی‌دانم که آیا این چارچوب باید همین حالا آغاز شود، اما با تمام وجود باور دارم که اگر شرایطی به وجود آید که نیاز باشد تا تضمین‌هایی به یکی از طرف‌ها داده شود، که در این مورد بحث تضمین‌های امنیتی برای کره شمالی مطرح است، بدون تضمین‌های بین‌المللی هیچ راه‌حلی وجود نخواهد داشت».

پوتین افزود، پایبندی به قوانین بین‌المللی تنها راهی است که برای حل این بحران وجود دارد و طبق قوانین بین‌المللی این مسئله می‌تواند از طریق احترام متقابل به حقوق یکدیگر به خوبی حل شود.

رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از سخنانش با خبرنگاران پس از دیدار با کیم تأکید کرد که نتایج نشست اخیر با رهبر کره شمالی را با آمریکا و چین در میان خواهد گذاشت و تأکید کرد: «کیم جون اون شخصا از ما خواسته که طرف آمریکایی را از مواضع وی مطلع کنیم».

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی