تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

دغدغه محیط زیست از گرد و غبار ناشی از رسوبات سیل

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه امیدواریم لایحه حمایت از محیط بانان طی چند ماه آینده تصویب شود گفت: در حال حاضر دغدغه سازمان محیط زیست احتمال ایجاد گرد و غبار ناشی از خاک‌های ریزدانه به جا مانده از رسوبات سیل است.

کد خبر: ۲۴۳۷۲
۱۳:۲۸ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - عیسی کلانتری در دیدار با رییس جمهور، با بیان اینکه تاثیر سیلاب‌ها بر محیط زیست کشور چندان خسارت بار نبوده است، گفت: دغدغه سازمان محیط زیست احتمال ایجاد گرد و غبار ناشی از خاک‌های ریزدانه به جا مانده از رسوبات سیل است.

وی همچنین بر پیگیری و حل موضوع گرد و غبار در استان سیستان و بلوچستان، به عنوان اولویت دولت و سازمان محیط زیست تاکید و اظهار کرد: با توجه به دغدغه رییس جمهور برای تخصیص مناسب حق‌آبه‌ها از جانب وزارت نیرو در حال حاضر تالاب‌های غرب و جنوب غرب کشور پر آب شده‌اند و ۲۵ تا ۳۰ درصدی تالاب‌های سیستان و استان فارس آبگیری شده‌اند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه درباره مدیریت و دفع مناسب پسماندها با توجه به حذف بودجه یک میلیارد دلاری پیشنهادی دولت توسط مجلس در بودجه ٩٧ و عدم ارائه آیین نامه لازم برای استفاده از اعتبار هزار میلیارد تومانی توسط وزارتخانه های ذیربط در سال گذشته، گفت: تلاش‌های انجام شده در این زمینه صرفا توسط اقدامات جاری شهرداری‌ها بوده و به توجه بیشتر مجلس و دولت در این زمینه نیاز داریم.

کلانتری در ادامه این جلسه ضمن اعلام‌ بهبود چشمگیر شاخص‌های کیفی هوا در تهران و سایر کلانشهرها، اقدامات انجام شده درباره برنامه پایش فراگیر، تداوم پایش صنایع آلاینده و ایجاد هماهنگی و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های ذیربط را توضیح داد و از همکاری وزارت نفت و شهرداران این شهرها تقدیر کرد.

وی همچنین گزارشی از وضعیت محیط بانان سازمان و روند تصویب لایحه حمایت از محیط بانان در مجلس شورای اسلامی مطرح و درباره تصویب این لایحه طی چند ماه آینده ابراز امیدواری کرد و در ادامه پیشرفت روند احیای دریاچه ارومیه خبر داد.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان محیط زیست، رییس جمهور پس از استماع این گزارش با ابراز خرسندی و تقدیر از تلاش‌های انجام شده در سازمان محیط زیست برای احیای دریاچه ارومیه و ارتقای مطلوب وضعیت هوای کلانشهرها و تهران، بر لزوم حفاظت جدی از زیستگاه‌ها و مناطق حفاظت شده کشور و رسیدگی به وضعیت محیط بانان تاکید کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر