تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد

افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق از فروردین ماه

News Image Lead

رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که در ماه جاری باید برای همه کارکنان دولت اعم از شاغل و بازنشسته حتما ۴۰۰ هزار تومان افزایش محسوب شود.

کد خبر: ۲۴۲۵۳
۱۴:۱۷ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز- محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به مطالبات فرهنگیان گفت: در سال گذشته اعتبارات مربوط به آموزش و پرورش بالغ بر ۱۰۷ درصد پرداخت شد، آن هم با عنایت به اینکه متأسفانه منابع بودجه در حد ۹۱ درصد تحقق پیدا کرد اما برخی از دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش به علت اهمیت موضوع و ضرورتی که داشت، ۱۰۷ درصد تحقق پیدا کرد.

وی افزود: در هفته گذشته مجدداً نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان - که با وجود پرداخت ۱۰۷ درصدی امکان پرداخت برخی بدهی‌ها ایجاد نشده بود - به آموزش و پرورش پرداخت شد و برای امروز و فردا در سقف ۲,۱۰۰ میلیارد تومان منابع جدیدی که ما از سال گذشته از بانک مرکزی در حال دریافت هستیم را باز به آموزش و پرورش در حد نیازش پرداخت خواهیم کرد و امیدوارم قبل از هفته معلم، آموزش و پرورش با منابعی که در اختیارش قرار می‌گیرد، همه بدهی‌های فرهنگیان شریف را پرداخت نماید.

محمدباقر نوبخت

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت بدون افزایش چهارصد هزار تومانی پرداخت خواهد شد، تاکید کرد: با توجه به مصوبه مجلس لازم است برای همه کارکنان دولت اعم از شاغلان و بازنشستگان حکم جدید صادر شود و پرداخت‌های سال جدید براساس احکام جدید انجام شود اما چون برخی دستگاه‌ها موفق نشدند همه احکام را صادر کنند، ما در تخصیص بودجه و پرداخت حقوق شاغلان و کارکنان گفته ایم اگر احکام هم صادر نشده است، چون این رقم ثابت است حتماً باید این ماه پرداخت شود.

نوبخت تاکید کرد: باید برای ماه جاری همه کارکنان دولت اعم از شاغل و بازنشسته حتماً ۴۰۰ هزار تومان افزایش محسوب شود و اگر موردی پرداخت نشده حتماً باید انجام شود؛ چرا که آنچه ما به خزانه تخصیص دادیم با احتساب ۴۰۰ هزار تومان بوده است.

وی در پایان گفت: ضمن اینکه بعد از اینکه حکم صادر شد برای بخش قابل توجهی از کارکنان دولت که باید بیش از ۴۰۰ هزار تومان افزایش داشته باشند، حتماً این موضوع در ماه آینده جبران می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر