تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اوگاندا اعطای پناهندگی به عمر البشیر را بررسی می‌کند

منابع مطلع اعلام کردند که رئیس‌جمهوری مخلوع سودان تحت حفاظت نیروهای واکنش سریع قرار دارد و برای انتقال وی به امارات توافق شده است. این در حالی است که به گفته وزیر خارجه اوگاندا، کشورش به اعطای پناهندگی به البشیر فکر می‌کند.

کد خبر: ۲۴۲۱۷
۰۹:۵۹ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، یک منبع نزدیک به عمر البشیر، رئیس‌جمهوری مخلوع سودان اعلام کرد که البشیر در حصر خانگی و تحت حفاظت نیروهای واکنش سریع قرار دارد.

این منبع که نخواست نامش فاش شود، گفت: محمد حمدان دقلو، نایب رئیس شورای نظامی انتقالی و فرمانده نیروهای واکنش سریع درخواست کرده که البشیر تحت حفاظت نیروهای وی باشد.

وی افزود: همچنین توافقی صورت گرفته است که رئیس‌جمهوری مخلوع بعدا به امارات منتقل شود و در آنجا اقامت داشته باشد.

این درحالی است که هنری اوکیلو اوریم، وزیر خارجه اوگاندا نیز اعلام کرده است که کشورش امکان اعطای پناهندگی به عمر البشیر را بررسی می‌کند.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه عنوان کرد: با توجه به نقش عمر البشیر در توافق صلح سودان جنوبی، چنانچه از اوگاندا درخواست اعطای پناهندگی به البشیر شود، می‌توان این مسأله را بررسی کرد.

وزیر خارجه اوگاندا ادامه داد: ما از نزدیک تحولات سودان را دنبال می‌کنیم و از رهبری جدید این کشور می‌خواهیم که به آرمان‌های ملت این کشور احترام بگذارد.

اوگاندا از جمله کشورهایی است که در گذشته از عمر البشیر استقبال کرد و او را به دادگاه کیفری بین‌المللی تحویل نداد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی