تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

عبدالمهدی: مهمترین دستاورد سفر به ایران، رایگان شدن هزینه صدور روادید شد

عادل عبدالمهدی در سفر به مشهد از رایگان شدن هزینه صدور روادید به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای سفرش به ایران یاد کرد.

کد خبر: ۲۳۴۹۹
۰۹:۳۷ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علیرضا رزم حسینی در دیدار با نخست وزیر عراق که عصر یک شنبه به مشهد سفر کرده بود، اظهار کرد: دو ملت ایران و عراق روابط بسیار صمیمی و گرمی با یکدیگر دارند و باید بیش از پیش در جهت توسعه همه جانبه مناسبات بین دو کشور تلاش شود.

وی افزود: سالانه جمعیت زیادی از مردم عراق برای تشرف به بارگاه منور رضوی به مشهد مقدس سفر می‌کنند و ما افتخار میزبانی از آن‌ها را داریم.

نخست وزیر عراق هم در این دیدار با اشاره به روابط صمیمی دو ملت ایران و عراق، از توسعه همه جانبه و بیش از پیش روابط استقبال کرد.

عادل عبدالمهدی از رایگان شدن هزینه صدور روادید به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای سفرش به ایران یاد کرد.

وی ادامه داد: ملت ایران و عراق با هم برادرند و رفت و آمد دارند. در عین حال سفر رئیس جمهور ایران به عراق سفر مبارک و پر ثمری بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی