تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رایزنی ۲ وزیر درباره زمان برگزاری «کنکور» پس از سیل اخیر

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر اینکه تمهیدات لازم پیرامون جبران عقب افتادگی‌های درسی دانش آموزان در مناطق سیل زده اندیشیده شده است گفت: خانواده‌ها نگران درس بچه‌ها نباشند. ظرف چند روز آینده رایزنی‌هایی بین وزرای آموزش و پرورش و علوم درباره زمان برگزاری کنکور هم صورت خواهد گرفت.

کد خبر: ۲۳۳۸۸
۰۹:۱۶ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - امیرعلی نعمت‌الهی به ارائه گزارشی از وضعیت مدارس و تحصیل دانش آموزان در مناطق سیل زده پرداخت و اظهار کرد: همکارانم در اکثر مناطق سیل زده و آسیب دیده در ایام تعطیلات نوروز، با همت جهادی تلاش کردند تا حد امکان مدارس از روز شنبه آماده گشایش باشند؛ در آق قلا و گمیشان استان گلستان انتقال کانکس‌ها و میز و نیمکت مورد نیاز را نیز انجام دادیم.

وی افزود: اما تاکید موکد ما این است که حفظ جان دانش‌آموزان و معلمان اولویت اول آموزش و پرورش و نظام است. بر همین اساس، بنا شد تصمیم گیری درباره تعطیلی مدارس در استان‌ها و مناطق توسط ستادهای بحران انجام شود که در مناطق مختلف حسب شرایط ابلاغ و اعلام شده است.

غیبت کلاسی دانشجومعلمان تا پایان هفته موجه است

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مقرر شد غیبت دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان اهل شهرستان‌های سیل زده فعلاً تا یک هفته، موجه تلقی شود تا بتوانند در شهر خود حضور داشته باشند و دغدغه خانواده‌هایشان را کمتر کنند؛ از تشکیل کارگروهی در وزارتخانه با دستور وزیر برای پیگیری مسائل سیل خبر داد.

نعمت الهی تاکید کرد: به دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان این اطمینان را می‌دهم که اگر وقفه‌ای هم در مدارس بوجود آمد و ناچار شدیم کلاس‌های درس را تعطیل کنیم جای نگرانی نیست و حتماً تمهیدات لازم اندیشیده خواهد شد تا با اردوهای جایگزین، افزایش کلاس‌های درسی و فوق برنامه وقفه یا تعطیلی کلاس‌های درس را جبران کنیم.

خانواده‌ها نگران درس فرزندانشان نباشند

وی با بیان اینکه قول می‌دهم آموزش و پرورش در کنار دانش آموزان و معلمان است گفت: خانواده‌ها دغدغه نداشته باشند و اجازه بدهند مسئولان مناطق و دست اندرکاران ستادهای بحران به کارشان مشغول باشند. علاوه بر اینها یکی از مسائل نگران کننده اهالی شهرستان‌های مختلف درگیر سیل آسیب روحی و روانی بویژه برای آنها که عزیزان شان را از دست داده‌اند، وجود دارد. تلاش کردیم با کمک کانون پرورش فکری بسته‌های امداد فرهنگی و هنری نیز توزیع کنیم. در استان گلستان انجام فعالیت‌های هنری استمرار می‌یابد.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش افزود: همچنین در حوزه کتاب، نوشت افزار و کتب دانش آموزان که در اثر سیل از بین رفته است و قابلیت استفاده ندارد نیز تدبیر لازم اندیشیده شد و سازمان پژوهش مکلف شد همه کتب مورد نیاز را فراهم کند.

سفر وزیر آموزش و پرورش به لرستان و خوزستان

نعمت الهی ضمن اعلام این خبر که تا پایان هفته وزیرآموزش و پرورش به اتفاق معاونین و مدیران موثر و ذیربط و کارشناسان مربوطه به منطقه خوزستان و لرستان سفر می‌کند و از نزدیک مسائل را بررسی و رصد خواهد کرد گفت: همچنین تصمیم بر این شد که بتوانیم با کمک کمیته امداد کار مشترکی انجام داده و کمک‌های دانش آموزی را جمع آوری کنیم که در حال تدوین سازوکار آن هستیم و به‌زودی اعلام خواهد شد.

وی درباره میزان خسارات وارده به مدارس گفت: معاونین وزیر و مسئولان ذیربط در سازمان نوسازی مرتب در مناطق سیل زده حضور می‌یابند، اما هنوز سیل تمام نشده و آمار دقیقی نداریم.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدیران کل استان‌ها به صورت کامل با ستادهای بحران هماهنگ هستند زیرا معتقدیم وحدت مدیریت، علاج کار است اظهار کرد: تمام امکانات و تجهیزات خود را در حد بضاعت در اختیار سیل زدگان با اولویت فرهنگیان و دانش آموزان قرار دادیم و امیدواریم در یک کار جمعی همه با هم بتوانیم از این مرحله هم عبور کنیم.

رایزنی وزرای علوم و آموزش و پرورش درباره زمان برگزاری کنکور

نعمت الهی تصریح کرد که تاکید موکد ما به خانواده‌ها این است که نگران درس بچه‌ها نباشند. ظرف چند روز آینده رایزنی‌هایی بین وزرای آموزش و پرورش و علوم درباره زمان برگزاری کنکور هم صورت خواهد گرفت.

وی درباره احتمال جابجایی تاریخ امتحانات نهایی نیز گفت: هنوز منتظر گزارش‌های نهایی ستاد بحران و مدیران کل آموزش و پرورش هستیم تا بتوانیم درباره چگونگی برگزاری امتحانات نهایی تصمیم گیری کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر