تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

مسافران به گوش باشند، برخی پروازها لغو شد

News Image Lead

بارش‎های شدید و شرایط نامساعد جوی برخی از پروازهای داخلی همچون پرواز ایلام- مشهد و بالعکس و تهران- سنندج را لغو کرده است، بر این اساس شرکت فرودگاه های کشور در اطلاعیه ای از مسافران خواست پیش از عزیمت به فرودگاه ها وضعیت پروازی خود را پیگیری کنند.

کد خبر: ۲۳۱۴۴
۱۵:۳۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ بهار ۱۳۹۸ با بارش های سنگین و شرایط نامساعد جوی آغاز شد و بسیاری از مسافران نوروزی را غافلگیر کرد. این بارش ها با ورود سامانه جدید بارشی از امروز (یکشنبه) دوباره از سرگرفته می شود.
شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: براساس اعلام سازمان هواشناسی از اواسط یکشنبه (۱۱ فرودین) تا اواخر دوشنبه (۱۲ فروردین) سامانه بارشی طی ۳۶ ساعت در غرب و جنوب غرب کشور شامل استان‎های کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال وبختیاری و کهگیلویه و بویراحمد موجب بارش باران با شدت قابل ملاحظه و در برخی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق خواهد شد.
به این ترتیب مسافران حتما پیش از مراجعه به فرودگاه، از طریق شماره ۱۹۹ در سراسر کشور و شماره‎های ۰۲۱۴۴۶۶۵۵۱۹ و ۰۲۱۴۴۶۶۵۵۲۴ویژه فرودگاه مهرآباد و شماره‎های ۰۹۶۳۳۰ و ۰۲۱۵۱۰۰۱ ویژه فرودگاه امام خمینی (ره) از وضعیت پرواز خود آگاه شوند.

 سیل به زیرساخت فرودگاه های کشور آسیب نزد
قائم مقام مدیرعامل در امور فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی کشور روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه ۵۴ فرودگاه زیر نظر ما در کشور فعال هستند، اظهار داشت: همه فرودگاه های بین المللی و استانی در ایام نوروز فعال بودند.
«حسین اسفندیاری» افزود: خوشبختانه سیلاب خسارتی به زیرساخت های فرودگاه های کشور وارد نکرده و تنها فرودگاه های گرگان و خرم آباد آسیب دیدند که مشکلات آنها نیز برطرف شد.
وی اظهار داشت: فرودگاه های مهرآباد، امام خمینی (ره)، شیراز، مشهد، اصفهان، اهواز، کیش، بندرعباس و تبریز از فعالترین فرودگاه های کشور در ایام نوروز هستند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها