تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

صباح زنگنه: ترامپ به دنبال افزایش بی‌ثباتی در منطقه است

News Image Lead

نماینده پیشین ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی با تاکید بر این‌که در مساله بلندی‌های جولان باید اقدامات روشنی انجام شود،  اظهار کرد: تعطیلی سفارت‌خانه‌های رژیم صهیونیستی، منع تعاملات اقتصادی و حضور دولت سوریه در اجلاس آتی اتحادیه عرب از جمله اقداماتی است که می‌توان انجام داد.   

کد خبر: ۲۳۰۹۶
۱۲:۵۰ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ صباح زنگنه درباره اقدام اخیر آمریکا در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم اشغالگر صهیونیستی بر بلندی‌های جولان گفت: دونالد ترامپ و جان بولتون رئیس جمهور و مشاور امنیت ملی آمریکا به دنبال ایجاد نوعی بهم ریختگی در منطقه و خاورمیانه هستند و با این رویه عملاً سعی می‌کنند واقعیت‌های تحمیلی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: گرچه این واقعیت‌ها هیچ‌گونه پایه قانونی و حقوقی ندارد، آن هم در برابر پرونده‌های متعددی که نتانیاهو دارد و ممکن است در نتیجه انتخابات داخلی رژیم صهیونیستی او را کنار بزند و شکست بخورد، لذا ترامپ سعی می‌کند به نتانیاهو کمک کند تا در انتخابات هم پیروز شود.

این کارشناس مسائل غرب آسیا همچنین بیان کرد: طبیعتاً این نوع اقدامات، اقداماتی خواهد بود که با مخالفت کشورهای عربی و اسلامی و اغلب کشورهای جهان مواجه خواهد شد زیرا احتمالاً باعث افزایش بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

زنگنه با اشاره به اقدامات متقابلی که کشورهای منطقه و عربی می‌توانند انجام دهند، گفت: قبل از این که کشورهای منطقه، عربی و اسلامی بخواهند اقدامی در مورد جولان انجام دهند، باید نگران سرزمین‌های خودشان هم باشند، به‌عنوان مثال اگر روزی ترامپ اعلام کرد که صحرای سینا هم طبق فرمولی که پمپئو بیان کرده باید دودستی به اسرائیل داده شود، در این صورت مصر هم این نگرانی را نسبت به سرزمین خود داشته باشد، حتی عربستان هم باید نگران تمامیت ارضی خودش باشد، چرا که زمانی یهودی‌ها در اطراف مکه و مدینه زندگی می‌کردند.

نماینده پیشین کشورمان در سازمان همکاری‌های اسلامی اظهار کرد: بنابراین با فرمولی که ترامپ و پمپئو بیان کردند، این خطر و نگرانی نه فقط برای جولان بلکه برای تمامی کشورهایی است که در اطراف فلسطین اشغالی قرار دارند، اما در مورد بلندی‌های جولان باید اقدامات روشنی انجام شود.

وی افزود: از جمله اقداماتی که می‌توان در مساله جولان انجام داد این است که سفارت‌خانه‌های رژیم صهیونیستی را تعطیل کنند، نسبت به تعامل اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی ممانعت به عمل آورند، همچنین از دولت سوریه برای حضور در اجلاس اتحادیه عرب که در تونس قرار است امروز تشکیل شود، دعوت کنند و … مجموعه اقداماتی است که عملی بوده و آمریکا متوجه می‌شود کشورهای عربی خطر واقعی را درک و لمس کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها