تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

واعظ آشتیانی: هیچ مسئولی حق ندارد با متلک با منتقدان برخورد کند

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: دولت شجاعت نشان دهد و اصلاح ساختار اقتصادی را کلید بزند تا بتوانیم اقتصادی پویا داشته باشیم.

کد خبر: ۲۲۹۱۴
۱۰:۳۹ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - امیر واعظ آشتیانی با بیان این که دولت‌ها تصمیمات تیم اقتصادی‌شان را اجرایی می‌کنند،‌ گفت:‌ هر نقشه راهی را که تیم اقتصادی در اختیار دولت قرار دهد این تیم هم همان را دنبال می‌کند، آن هم بدون اینکه توجه کند چه  مسائل و مشکلاتی حادث شده است. به طور مثال همین چند روز اخیر مجلس شورای اسلامی مصوبه‌ای را در ارتباط با حقوق کارمندان تصویب کرد اما یکی از دولتی‌ها اعلام کرد که ما آن را اجرا نمی‌کنیم؛ رئیس مجلس هم تذکر داد قانون باید اجرا شود و ما وقعی به صحبت‌های دولتی‌ها نخواهیم داشت.چرا باید اینگونه باشد، چرا دولت باید فکر کند هر آنچه که آنان با درباره مسائل اقتصادی فکر می‌کند، درست است.

هیچ مقام مسئولی حق ندارد وقتی نقدی صورت می‌گیرد با متلک و صحبت‌های ناشایست برخورد کند

این عضو جبهه یاران انقلاب اسلامی یادآور شد: امروز شاهد هستیم منتقدان از هر دو گروه سیاسی کشور و در عین حال جامعه دانشگاهی نسبت به عمکلردها و تصمیمات دولت نقد جدی دارند اما دولت وقعی به این مسائل نمی‌گذارد و از سوی دیگر منتقدان هم با الفاظ ناشایست رئیس‌جمهور، مشاوران و معاونان مواجه می‌شوند.در کشوری که مجریانش اینگونه پاسخ منتقدان را می‌دهند شما اطمینان داشته باشید انتظار اصلاح یکسری از امور را نخواهیم داشت.

وی تاکید کرد: نمایندگان مجلس و رئیس‌ جمهور با رای مردم انتخاب می‌شوند آنان در حقیقت خدمت‌گذار و نوکران مردم هستند؛ حال  این مردم می‌توانند مردم کوچه بازار و یا نخبگان و اساتید دانشگاهی باشند، هیچ مقام مسئولی حق ندارد هنگامی که نقدی صورت می‌گیرد زبان توهین بگشاید و با متلک و صحبت‌های ناشایست برخورد کنند.

وی درباره اینکه مسائل اقتصادی چه تاثیری می‌تواند بر مسائل سیاسی داشته باشد، بیان کرد: باید گفت متاسفانه این مسائل سیاسی به مسائل اقتصادی گره خورده است، اعتقادم بر این است که دولت با توجه به اینکه تا سال ۱۴۰۰ بر سر کار است و  فرصت دارد تغییر رویه‌ای را در نگاه سیاسی و در مسائل اقتصادی  داشته باشد و این شجاعت را از خود نشان دهد و اصلاح ساختار اقتصادی را کلید بزند.

فقط ژست اقتصاد مقاومتی داشتیم

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به فرمایشات مقام معظم درخصوص اقتصاد مقاومتی بیان کرد: مقام معظم رهبری قریب به ۴ الی ۵ سال است که بحث اقتصاد مقاومتی را  مطرح می‌کنند و بارها و بارها نکاتی را متذکر شدند اما فقط و فقط ژست اقتصاد مقاومتی را داشتیم و از عمل به این مهم خبری نبود و تا امروز هم گزارشی درباره اجرایی شدن آن منتشر نشده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی