تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

فیلم‌های نوروزی تا امروز چقدر فروش داشتند؟

هفت فیلم پیشگام گیشه سال ۹۸ به اضافه فیلم محسن امیریوسفی در مجموع بیش از هشت میلیارد تومان فروش داشته‌اند که از این مقدار بیش از ۶ میلیارد تومان سهم تهران و بقیه حاصل فروش در شهرستان‌ها بوده‌اند. همچنین در بین اکران‌های نوروزی «رحمان ۱۴۰۰» و «متری شیش ونیم» بیشترین میزان فروش را به خود اختصاص داده و میلیاردی شدند.

کد خبر: ۲۲۹۰۶
۱۳:۳۳ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸
دیدارنیوز: به گزارش ایسنا، فیلم سینمایی «رحمان ۱۴۰۰» منوچهر هادی که از ۲۵ اسفندماه روی پرده رفته است، تاکنون و بعد از گذشت بیش از یک هفته نمایش، بیشترین میزان فروش را بین آثار اکران شده در ایام نوروز به خود اختصاص داده و بر اساس آماری که در سامانه فروش سینمای ایران قرار گرفته است، بیش از دو میلیارد تومان فروش داشته است. این فیلم تنها در روز شنبه (سوم فروردین ماه) توانسته با جذب ۳۸ هزار مخاطب حدود ۵۷۰ میلیون تومان بفروشد.

دومین اثر پرفروش نوروزی سال ۹۸، فیلم سینمایی «متری شیش و نیم» سعید روستایی است. این اثر تا امروز، یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان فروش داشته و در حدود ۱۲۶ سینما در سطح کشور نمایش داشته است. این فیلم اکران خود را با یک روز تأخیر نسبت به دیگر فیلم‌های اکران نوروز آغاز کرد، اما ضریب اشغال بالایی را در سالن‌ها سینمایی به خود اختصاص داده است. روستایی که یکی از آسیب‌زاترین مشکلات اجتماعی و قاچاق و مواد مخدر را به تصویر کشیده، در ایام جشنواره سی و هفتم فیلم هم توانست مخاطبان زیادی را به خود جذب کند.
 
سومین فیلم از هفت فیلم اکران نوروزی از نظر میزان فروش فیلم کمدی «چهار انگشت» حامد محمدی است که در از ابتدای اکرانش تا کنون توانسته حدود ۶۴۱ میلیون تومان فروش داشته باشه و ۵۰ هزار نفر در سالن‌های سینمایی در سراسر کشور پای دیدن آن نشستند. فیلم «زندانی‌ها» مسعود ده‌نمکی نیز بعد از گذشت هشت روز اکران نزدیک به ۳۴۰ میلیون تومان فروش داشته و در ۱۰۵ سینما در سراسر کشور نمایش داشته است.
 
در ادامه به ترتیب فیلم‌های «غلامرضا تختی» بهرام توکلی با نمایش در حدود ۹۰ سینمای در سراسر کشور، «پیشونیسفید ۳» سیدجواد هاشمی به عنوان تنها فیلم مخصوص گروه سنی کودکان و نوجوانان با اکران در ۹۴ سینما و «ژن خوک» سعید سهیلی با نمایش در حدود ۵۷ سینما، حدود ۱۵۰ میلیون تومان، ۱۴۴ میلیون تومان و ۱۲۱ میلیون تومان فروش داشته‌اند.
 
«آشغال‌های دوست داشتنی» محسن امیریوسفی هم که نمایش خود را از ۲۴ بهمن ماه آغاز کرده و در پنجمین هفته اکران خود قرار دارد تاکنون نزدیک به سه و نیم میلیارد تومان فروش داشته و بیش از ۳۰۰ هزار نفر پای دیدن این فیلم نشستند.
 
تمام آمار و ارقام موجود در این گزارش بر اساس اطلاعاتی است که تا امروز (۴ فروردین‌ماه) در سامانه فروش سینمای ایران قرار گرفته است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر