تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

واقعیت حمله به پایان نامه دکتری فردوسی‌پور چه بود؟

این روزها درحالی که عادل فردوسی‌پور را از برنامه۹۰ کنار زده اند، گروهی از منتقدانش در کانال‌های تلگرامی به پایان نامه دکتری این مجری سرشناس حمله می‌کنند.

کد خبر: ۲۲۷۶۷
۱۰:۴۳ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۸

 آنچه درباره پایان نامه او دست به دست می‌شود چنین متنی است:«رساله فردوسی پور در حد مقطع کارشناسی ارشد هم نیست چه برسد به دکتری.رساله دکتری «عادل فردوسی پور» در پردیس فارابی دانشگاه تهران درحالی دفاع شد که برخی اساتید به کیفیت علمی این رساله نقدهایی وارد کرده اند.

احسان شاه قاسمی، استادیار دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران:«رساله دکتری عادل فردوسی پور اشکالات زیادی دارد که برخی از آنها قابل اصلاح نیست.در واقع می‌توان گفت این رساله در حد مقطع کارشناسی ارشد هم نیست چه برسد به دکتری!»

حمیدرضا یزدانی، استاد داور رساله دکتری عادل فردوسی پور :«در جلسه پیش دفاع به دلیل مشکلاتی که پایان نامه داشت، داوران تاکید کردند که با این شرایط رساله غیرقابل دفاع است و به دانشجو فرصت داده شد تا اشکالات را رفع کند.»

حسین شرف الدین، دیگر استاد داور رساله دکتری عادل فردوسی پور:«در رساله این دانشجو آرا و دیدگاه اندیشمندان مختلف نقل شده بود اما این آرا دسته بندی صحیحی نداشت که وی این موضوع را اصلاح کرد.»

موضوع رساله دکتری فردوسی پور «طراحی و تدوین مدل برای شهرت رسانه‌ای ؛شهرت پایدار با مطالعه موردی درباره برنامه ۹۰» بود که با نمره ۱۸.۷۵ قبول شد.

این حمله ای به عادل بود تا او را از نظر جایگاه علمی زیر فشار قرار دهند. مجری محبوبی که این روزها از آنتن دور است . او البته برای پایان نامه دکتری کاری سخت را سپری کرده و بیش از دو سال روی این تز و مدلی که ارائه کرده، وقت صرف کرده است.

پایان نامه ای که نمره ۱۸:۷۵ می گیرد یعنی پایان نامه قدرتمندی بوده است. یعنی توانسته نظر اساتید را تامین کند اما این حرف‌ها چه بوده اند؟ 

قبل از دفاع اصلی و حدود دو ماه قبل ، عادل در جلسه پیش دفاع با انتقاد اساتیدش در زمان نگارش ابتدایی پایان نامه روبرو می شود. او پایان‌نامه اش را ارائه می کند و ایرادهایی که به کارش گرفته می شود تقریبا همین‌هایی بوده که منتشر شده اند.

این البته اتفاقی طبیعی است. 

او سپس همه همین‌ایرادها را اصلاح کرده و از پایان نامه اش دفاع کرده. این پژوهش در یک مدل علمی توانسته راهکارهای رسیدن به یک برند پایدار را ترسیم کند.

مدلی که در آن مصاحبه‌هایی با امیر حاج رضایی و چند ستاره سرشناس اجرا ، رسانه و سینمای ایران داشته است. تحقیقی که با مدرک تحصیلی اش او می‌تواند در سرشناس‌ترین دانشگاه‌های دنیا، در رشته رسانه‌ پر مخاطب در خاورمیانه تدریس کند.

منبع:دنیای ورزش تورنتو 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی