تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
گرانی و گرانی بیشتر!

رشد پلکانی دلار در ایران

قیمت دلار در شروع به کار بازار‌های مالی در روز دوشنبه با افزایش نزدیک به هزار تومانی بازگشایی شد. در ادامه این روند افزایشی با رشد پلکانی همراه شد و دلار ۱۵۰۰ تومان گران شد.

کد خبر: ۱۸۲۵۱۰
۱۸:۲۱ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

رشد پلکانی دلار در ایران

دیدارنیوز: معامله‌گران معتقدند بلاتکلیفی اخبار سیاسی، رشد قیمت تتر و درهم و افزایش انتظارات تورمی خریداران تازه‌ای را روانه بازار ارز کرده است.

قیمت دلار در شروع معاملات سومین روز هفته با افزایش نزدیک به هزار تومانی بازگشایی شد. این اسکناس در آخرین معامله روز دوشنبه با افزایش هزار و ۵۰۰ تومانی با رقم ۱۰۵ هزار و ۵۰۰ تومانی بسته شد.

معامله‌گران رشد قیمت درهم، افزایش تقاضای دلار را از تبعات بلاتکلیفی‌های سیاسی هفته‌های اخیر در خصوص مذاکره میان ایران و آمریکا می‌دانند.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی معتقدند روند مثبت یا منفی اخبار به بازار‌های مالی خط می‌دهد. به اعتقاد آن‌ها کسری بودجه، رشد پایه پولی و رشد نقدینگی بخشی از تبعات عدم مذاکره میان ایران و آمریکا خواهد بود که در پی کاهش فروش نفت خود را در بازار‌های مالی نشان خواهد داد.

تحلیلگران بازار ارز برگشت به منطقه ۹۰ هزار تومانی را در صورت ورود اخبار مساعد برای قیمت دلار پیش‌بینی می‌کنند. آن‌ها منطقه ۱۱۵ هزار تومانی را در کوتاه‌مدت در صورت ورود اخبار نامساعد برای اسکناس آمریکایی در نظر می‌گیرند.

قیمت درهم ۲۹ هزار تومانی شد

قیمت درهم روز دوشنبه ‍۱۸ فروردین با رقم ۲۹ هزار و ۸۰ تومانی معامله شد و نسبت به روز یکشنبه رشد ۵۰۰ تومانی داشت. قیمت تتر در روز یکشنبه با رشد بیش دو هزار و ۱۰۰ تومانی با رقم ۱۰۶ هزار ۴۰۰ تومانی معامله شد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۳۵ هزار و ۹۲۰ تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح ۱۱۶ هزار و ۱۱۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز دوشنبه ۱۷ فروردین افزایش ۵۹ تومانی داشت و روی رقم ۷۰ هزار و ۷۶۴ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله ۵۷ تومان بالا رفت و با قیمت ۶۸ هزار و ۸۳۶ تومانی کشف شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی