تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی:

مسکن مهر در گرانی رونق گرفت

News Image Lead

گرانی‌های اخیر سبب شده است تا بازار آن دسته از واحدهای مسکن مهر که تاکنون بی مشتری بودند ، رونق بگیرد.

کد خبر: ۲۱۲۸۹
۱۵:۲۱ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز- علی اصغر مهرآبادی آمار مسکن مهر بدون مشتری در سطح کشور را 80 هزار واحد اعلام کرد.

وی گفت که بر اساس توافق با کمیته امداد امام (ره) قرار است تا 50 هزار واحد از این خانه های در استان های کشور به این نهاد واگذار شود که تاکنون با خرید 10 هزار واحد موافقت شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود : به نظر می رسد کمیته امداد امام (ره) حدود 50 هزار واحد مسکونی مهر بدون مشتری را برای مددجویانش در اختیار بگیرد و 30 هزار واحد دیگر نیز به سایر متقاضیان در استان ها واگذار خواهد شد.

** سال 98 ، پایان مسکن مهر

مهرآبادی با اشاره به این که تاکنون حدود 2 میلیون واحد مسکن مهر در کشور به متقاضیان واگذار شده است، گفت : بیش از نیمی از این واحدها در دولت تدبیر و امید تکمیل و واگذار شد.

وی اضافه کرد : در مجموع حدود 200 هزار واحد مسکن مهر در برخی از استان های کشور نیمه تمام باقی ماند که با برنامه ریزی های انجام شده طبق زمان بندی مشخص این واحدها نیز حداکثر تا پایان سال 98 تکمیل و واگذار می شود.

این مسئول گفت که پرونده بخشی از مسکن مهر که در قالب شرکت های تعاونی در دست ساخت قرار گرفت ، به دلیل وجود معارض در دستگاه قضایی در حال برررسی است و تلاش می شود با هماهنگی دستگاه قضایی مشکل پرونده این واحدها نیز بر طرف شود تا بتوانیم به کار مسکن مهر خاتمه دهیم.

مهرآبادی ابراز امیدواری کرد که تمامی دستگاههای مرتبط برای خاتمه دادن مسکن مهر در سطح کشور وارد گود شوند تا این واحد در وعده جدید به متقاضیان واگذار شود.

** درخواست افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به گرانی مصالح ساختمانی ، گفت که برای تکمیل واحدهای باقی مانده مسکن مهر درخواست افزایش سقف تسهیلات به بانک های عامل داده شده است.

وی افزود : در حال حاضر میزان تسهیلات پرداختی برای مسکن مهر حدود 400 میلیون ریال است که پیشنهاد ما افزایش 100 میلیون ریالی و رساندن آن به 500 میلیون ریال است که اگر تصویب شود همین رقم به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر با اعلام این که در مجموع تاکنون برای ساخت مسکن مهر افزون بر 540 هزار میلیارد ریال تسهیلات از سوی بانک های عامل پرداخت شده است ، اظهار داشت : طبق اعلام بانک های عامل حدود 6 درصد از تسهیلات پرداختی معوق شده که بیشتر آن هم مربوط به مسکن روستایی است.

در استان مازندران تاکنون 52 هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان واگذار شد و حدود پنج هزار واحد نیز در حال تکمیل است.

بر اساس آمار حدود 60 درصد از مسکن مهر مازندران در دولت تدبیر و امید تکمیل و به متقاضیان واگذار شد.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر عصر امروز به منظور افتتاح یکهزار و 355 واحد مسکونی مهر و نشست در شورای مسکن به استان مازندران سفر کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی