تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

پسر ۱۶ ساله مست، مرد ۳۴ ساله را با چاقو کشت

کد خبر: ۲۰۸۱۴
۰۹:۱۱ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ ایران نوشت: پسر نوجوان که بعد از تماشای بازی فوتبال در یک درگیری خیابانی مرد جوانی را به قتل رسانده بود در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد.

 

سجاد علیدادی سلیمانی بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب کرمان گفت: تعدادی جوان که برای تماشای یک مسابقه فوتبال در خانه یکی از دوستانشان دورهم جمع شده بودند، پس از پایان مسابقه در خیابان با یکی از همسایه‌ها که راننده خودرو بود به صورت لفظی درگیر می‌شوند.

 

مرد جوان بعد از درگیری به داخل خانه رفته و پس از مدتی برادر وی از خانه بیرون می‌آید و در کوچه با یکی از پسر‌ها که نوجوانی ۱۶ ساله است درگیر می‌شود و با ضربه چاقو به قتل می‌رسد.

 

این مقام قضایی با بیان این‌که مقتول متأهل بوده و ۳۴ سال داشته و با ضربه چاقو به قفسه سینه به قتل رسیده است، افزود: عدم کنترل خشم، مصرف مشروبات الکلی و درگیری لفظی از مهم‌ترین علل این حادثه بود. با توجه به این‌که قاتل ۱۶ سال دارد با قرار نگهداری موقت به کانون اصلاح و تربیت معرفی شده و تحقیقات تکمیلی در خصوص این حادثه و علل احتمالی دیگر آن ادامه دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی