تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

غرضی: دولت در چهار سال اول قیمت ارز را به طور مصنوعی پایین نگه داشت

نامزد انتخابات ۹۲ گفت: دولت در چهار سال اول قیمت ارز را به طور مصنوعی پایین نگه داشت، در نتیجه در یک سال اخیر یک مرتبه قیمت به‌صورت فنری جهش کرد و نگرانی و ناراحتی عموم را فراهم کرد.

کد خبر: ۲۰۶۵
۱۹:۳۲ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سیدمحمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 با اشاره به گذشت یک سال از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1396 در ارزیابی خود از عملکرد دولت گفت: دولت در چهار سال اول قیمت ارز را به طور مصنوعی پایین نگه داشت، در نتیجه در یک سال اخیر یک مرتبه قیمت به‌صورت فنری جهش کرد و نگرانی و ناراحتی عموم را فراهم کرد. 

وی از ارزش پول ملی به عنوان ناموس یک ملت نام برد و با اشاره به اینکه هر کجا دولت‌ها نتوانستند این ناموس را حفظ کنند دچار گرفتاری‌های بسیار شدند، اظهار داشت: در این شرایط حتی اگر دولت خیلی زحمت هم کشیده باشد، اما مردم او را به عنوان خادم حساب نمی‌کنند. 

غرضی در ادامه گفت: امروز حدود 20 میلیون نفر در کشور دست‌شان به هیچ منبع اقتصادی همچون درآمد، شغل و بیمه بند نیست؛ بقیه مردم زمانی که قیمت‌ها بالا می‌رود می‌توانند توازنی به وضعیت خود بدهند، اما حدود یک چهارم جمعیت کشور در شرایط بحرانی قرار دارند. 

وی در این باره اضافه کرد: وقتی قیمت‌ها بالا می‌رود و حوائج اولیه برآورده نمی‌شود خیلی‌ها از بین می‌روند، اما دولت‌ها توجه به این قضیه ندارند؛ البته من از رؤسای دولت‌ها خیلی انتظار ندارم، اما از کارشناسانی که وقایع دهه‌های 20، 30، 40 و 50 را مطالعه کرده‌اند انتظار می‌رود که بدانند وقتی برای مردم گرفتاری اقتصادی پیش می‌آید، قدرت سیاسی هم زیر سؤال رفته و به دولت آسیب می‌زند. 

کاندیدای انتخابات سال 92 ریاست جمهوری گفت: من از زمزمه‌های اعلام قیمت 1500 تومانی برای بنزین خیلی تعجب کردم، همچنان که همه جریانات مربوط به ناآرامی‌های دی 96 موج ناشی از افزایش قیمت بنزین بود. 

وی با ابراز تأسف از رصد نشدن عقبه اجتماعی جامعه از سوی کارشناسان اقتصادی اظهار داشت: رصد اوضاع اقتصادی کشور به رصد شرایط سیاسی کمک می‌کند، اما در مجموع به نظر من این پنج دولت پس از انقلاب از کارشناسی‌های اجتماعی نصیبی نداشتند. 

غرضی گفت: دولت‌ها نوعاً در یک محدوده کارشناسی غیرمرتبط با تحولات اجتماعی کارهای خود را پیش می‌برند که موجب زیان به جامعه و انقلاب و گره‌های اجتماعی شده است. 

این وزیر اسبق در پایان بر ضرورت حفظ ارزش پول ملی به عنوان یک واجب شرعی و ملی تأکید کرد. 
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها