تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مکانیزم پرداخت مالی بین ایران و عراق نهایی شد

عراق بدهی‌هایش را به ایران می‌پردازد

News Image Lead

مکانیزم پرداخت مالی بین ایران و عراق در جلسه شب گذشته بین رئیس کل بانک مرکزی ایران و رئیس کل بانک مرکزی عراق در بغداد تعیین و جزییات آن به امضا دو طرف رسید.

کد خبر: ۲۰۱۶۱
۱۳:۲۷ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز- همتی که به منظور انجام مذاکرات بانکی به کشور عراق سفر کرده است؛ شب گذشته در دیدار با همتای عراقی خود ضمن ابراز امیدواری درخصوص ارتقای سطح روابط مالی بین دو کشور، گفت: کشور عراق بزرگ ترین شریک تجاری جمهوری اسلامی ایران است و لازمه دوام این ارتباط میان دو کشور، روابط بانکی است.

رییس شورای پول و اعتبار با اشاره به فرا رسیدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و ناخشنودی دولت ترامپ از این مهم تصریح کرد: آمریکا با راه انداختن جنگ اقتصادی علیه ایران تلاش گسترده ای برای برهم ریختن اوضاع اقتصادی و سیاسی ایران به عمل آورد اما با تمهیدات اندیشیده شده از سوی جمهوری اسلامی ایران، خوشبختانه توطئه های دشمن خنثی شده و در حال حاضر ثبات لازم  بر اقتصاد ایران حاکم است.

 

بانک مرکزی


همتی در ادامه یادآور شد: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای روسیه، ترکیه، هند و چین و دیگر کشورها به راهکارهای مناسب مالی برای مبادلات دست یافته‌ است. وی گفت: اکنون نیز اطمینان دارم با همکاری دولت عراق و نیز با پیگیری هر چه سریع تر مناسبات اقتصادی و ایجاد کانال مالی پرداخت به نتایج مطلوبی خواهیم رسید.

همچنین در این دیدار علی العلاق، رییس کل بانک مرکزی عراق نیز ضمن خیرمقدم به دکتر همتی، رییس کل بانک مرکزی کشورمان، این دیدار را ادامه توافقات مالی دو کشور خواند و آن را زمینه ساز تقویت همکاری اقتصادی دو کشور دوست  دانست. وی گفت بانک مرکزی عراق تمام تلاش خود را برای رفع موانع همکاری های اقتصادی دوکشور به کار خواهد برد.

 براساس توافقات انجام گرفته، بدهیهای ناشی از صادرات گاز و برق به عراق براساس دستور پرداخت بانک مرکزی ایران پرداخت یا منتقل می شود و درآمدهای صادرات آتی نیز در همین چارچوب مورد استفاده قرار می گیرد. در این جلسه که بیش از چهار ساعت طول کشید در مورد نحوه انتقال ارز صادرکنندگان خصوصی کشورمان نیز توافقاتی انجام شد که امید می رود با نهایی شدن آن مشکل برگشت درامدهای ارزی صادرکنندگان رفع شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر