تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

فرشادان: برنامه «نمکی» در راستای ارتقا و ادامه طرح تحول سلامت است

نماینده سنندج در مجلس با بیان این که ما نسبت به سرنوشت طرح تحول سلامت نگرانی داشتیم، تاکید کرد: برنامه های آقای نمکی در راستای ارتقا و ادامه طرح تحول سلامت است.

کد خبر: ۱۹۹۵۰
۱۰:۲۲ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید مهدی فرشادان در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مجلس شورای اسلامی، بیان‌ کرد: ابتدا چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک می گویم و از آقای فرهنگی هم تشکر می‌کنم که مسائل مهمی را گوشزد کردند و در پایان از دوستان خواستند که با رأی بالا آقای دکتر را به عنوان وزیر بهداشت تأیید کنند. از آقای قاضی زاده هاشمی، وزیر پیشین بهداشت هم تشکر می‌کنم که زحمات بسیاری را در این حوزه کشیدند.

وی افزود: به موجب قانون اساسی و آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی هنگام رأی اعتماد برنامه‌های ارائه شده از سوی وزیر پیشنهادی باید مورد توجه قرار گیرد. البته اینها نافی عدم توجه به تعهد، تجربه، تخصص، عدالت محوری، انتقاد پذیری و وفای به عهد آن فرد نیست. آنچه که آشکار است این است که ما خوشحال هستیم فردی تصدی وزارت بهداشت را بر عهده می‌گیرد که خود در کتابت بودجه سال ۹۸ دخل و تصرف داشته است و در حال حاضر هم می‌خواهد در مقام اجرا وارد کار شود. این فرد کسی است که سیاستگذاری در حوزه اقتصاد سلامت را به خوبی بلد است. یکی از عوامل ارتقای سرمایه اجتماعی اعتماد مردم است که موضوع بهداشت و درمان که با جان و سلامت مردم هم در ارتباط است، در این موضوع حائز اهمیت است.

فرشادان در بخش دیگری از صحبت‌های خود، اضافه کرد: برنامه‌های آقای نمکی دارای چند شاخصه خوبی بود که آن را بیان می‌کنم. توجه به ویژگی برنامه‌ای مطلوب، در تدوین برنامه، راهبردها به روشنی ارائه می‌شود و در راستای قوانین بالا دستی کار خود را تشریح می‌کند و وزیر را در مقام پاسخگویی قرار می‌دهد. همچنین به کاهش هزینه‌های سلامت توجه می‌کنند. در این برنامه کاهش خطر مرگ زودرس از جمله برنامه‌هایی است که در حوزه بهداشت مورد توجه قرار گرفته است. همچنین توجه به مؤلفه‌های اجتماعی مورد تاکید بوده است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین در اظهاراتش، گفت‌: بر اساس مطالعات صورت گرفته بیش از ۷۰ درصد سلامت مرتبط با مردم و سیاست کلی سلامت است که این موضوع باید مورد توجه باشد. شاخصه بعدی یکپارچگی در کار نظام سلامت است. دقت در سلامت اجتماعی در برنامه ایشان مورد توجه بوده است. ایشان دو شاخصه سلامت اجتماعی و سلامت بهداشت را مورد توجه قرار داده است. همچنین در برنامه ایشان اصلاح ساختار نظام سلامت به منظور چابک سازی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین بر کاهش تصدی گری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید شده است. این برنامه با اسناد بالادستی مانند برنامه ششم و سیاست‌های کلی سلامت در یک راستا قرار دارد. این یعنی وزیر ابتدا قانون را پذیرفته و خود را در مقام پاسخگویی قرار داده است. همچنین در این برنامه به کنترل هزینه‌ها توجه شده است. همچنین محور قرار گرفتن تأمین منابع پایدار، متناسب سازی درآمدها و توجه به عدالت دستمزد از مواردی است که در این برنامه امیدوار کننده است.

فرشادان تصریح کرد: از جمله مواردی که امیدوار کننده است توجه به طرح تحول سلامت است. ما نگران بودیم که اگر آقای قاضی زاده هاشمی از تصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بروند سرنوشت این طرح چه می‌شود؟ در برنامه آقای نمکی تاکید شده است که برنامه ایشان در راستای ارتقا و ادامه طرح تحول سلامت است. همچنین موضوع پزشک خانواده را مورد توجه قرار داده‌اند. سال‌ها است که این موضوع به عنوان راهبردی مؤثر در طرح تحول سلامت مورد استقبال قرار گرفته بود و به دولت تکلیف شده بود که این موضوع را مورد توجه قرار دهد. ما باید توجه کنیم که آقای نمکی در حوزه سلامت و بهداشت خدمات زیادی داشته‌اند.

این موافق رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان خطاب به وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیان کرد: آقای نمکی! اگر امروز در جایگاه حمایت شما قرار دارم، بر اساس برنامه شما است. ان‌شاء‌الله که شما در اجرای این برنامه موفق هستید، ولی اگر در اجرای برنامه موفق نباشید ما هم به عنوان منتقد در این جایگاه قرار خواهیم گرفت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر