تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
برای بهبود شرایط حتما باید ساختار اقتصادی اصلاح شود

کالابرگ، درمان اساسی نیست/ فقط برای آسیب کمتر و عدم کمبود مواد غذایی

روح‌الله ایزدخواه، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید که کالابرگ درمان اساسی نیست و فقط برای این است که در کوتاه‌مدت مردم آسیب کمتری ببینند و دچار کمبود مواد غذایی اساسی نشوند.

کد خبر: ۱۹۵۳۸۴
۱۲:۳۱ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

کالابرگ، درمان اساسی نیست/ فقط برای آسیب کمتر و عدم کمبود مواد غذایی

دیدارنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره اجرای طرح کالابرگ با تاکید بر اینکه کالابرگ فقط یک مسکن است، درمان اساسی نیست، گفت: کالابرگ فقط برای این است که در کوتاه‌مدت مردم آسیب کمتری ببینند و دچار کمبود مواد غذایی اساسی نشوند. اگرچه اختصاص کالابرگ به مردم در بهبود عدالت اقتصادی و حمایت اجتماعی بی‌تاثیر نیست، اما باید تاکید کرد که درمان اساسی این کار نیست بلکه حتما باید ساختار اصلاح شود.

روح‌الله ایزدخواه، نماینده اسلامشهر، پردیس، تهران، ری و شمیرانات و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌و‌گو با تجارت‌نیوز با اشاره به حراحی اقتصادی دولت، عنوان کرد: به هر حال درست یا غلط این جراحی اقتصادی در بحث ارز شروع شده و از همان روز اول هم تاثیر خود را بر معیشت مردم و قیمت کالا‌ها گذاشته است.

کالابرگ، درمان اساسی نیست/ فقط برای آسیب کمتر و عدم کمبود مواد غذایی

او افزود: معتقدم برای اینکه کار به درستی به ثمر برسد و بتوان از همه تبعات و عوارض آن جلوگیری کرد باید دولت چند کار را به صورت همزمان با حذف ارز ترجیحی انجام دهد.

مبادی ورود کالا‌های اساسی باید متنوع و از شبه انحصار خارج شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ابتدای راهکار‌های خود با بیان اینکه مبادی ورود کالا‌های اساسی باید متنوع و از شبه انحصار خارج شود، گفت: ۳ هزار تعاونی کشاورزی و دامداری در کشور وجود دارد و اتحادیه دارند باید دست این بخش‌ها باز باشد و اجازه دهیم که از هر مبدعی واردات نهاده انجام دهند.

دولت منشا ارز واردات برای کالا‌های اساسی را بردارد / برداشتن منشا ارز وارداتی

ایزدخواه در ادامه با تاکید بر اینکه باید منشا ارز واردات برای کالا‌های اساسی برداشته شود، توضیح داد: دولت الان دیگر ارز رانتی اختصاص نمی‌دهد بنابراین از آن طرف منشا ارز را بردارد و اجازه دهد که واردات کالا‌های اساسی بدون منشا ارز از هر مبدعی انجام شود. این کار موجب کاهش التهاب بازار می‌شود، رقابت ایجاد می‌کند، دست مردم و دامداران باز می‌شود و خودشان می‌توانند کار را پیش ببرند.

امکان سرمایه‌گذاری مردم در صندوق‌های حمایتی بخش کشاورزی و دامداری فراهم شود

او به عنوان سومین راهکار به صندوق‌های حمایتی در بخش کشاورزی و دامداری اشاره کرد که حمایت نمی‌شوند و ضعیف هستند و درخصوص آنها عنوان کرد: باید امکان سرمایه‌گذاری مردمی در این صندوق‌ها فراهم شود. با این روش مردم در تامین گوشت و مایحتاج خود ذی‌نفع می‌شوند، سرمایه‌های خرد خود را در این صندوق‌های حمایتی و حتی صندوق‌های قرض‌الحسنه، سرمایه‌گذاری و تجمیع می‌کنند. از این طریق افزایش تولیدات و تامین نقدینگی مورد نیاز دامداران هم تامین شود. مردم هم با مشارکت در این گرانی فقط هرینه‌دهنده نخواهند بود بلکه نفع آن هم نصیبشان خواهد شد.

نماینده تهران در ادامه تاکید کرد: اگر این ۳ اتفاق رخ دهد معتقدم که حداقل بازار کالا‌های اساسی به آرامش خواهد رسید و مردم هم مشارکت خواهند کرد، چون ذی‌نفع هستند.

کالابرگ فقط یک مسکن است، درمان اساسی نیست

این نماینده مجلس همچنین درباره اجرای طرح کالابرگ با تاکید بر اینکه کالابرگ فقط یک مسکن است، درمان اساسی نیست، گفت: کالابرگ فقط برای این است که در کوتاه‌مدت مردم آسیب کمتری ببینند و دچار کمبود مواد غذایی اساسی نشوند.

اختصاص کالابرگ به مردم در بهبود عدالت اقتصادی و حمایت اجتماعی بی‌تاثیر نیست/ برای بهبود شرایط حتما باید ساختار اقتصادی اصلاح شود

او افزود: اگرچه اختصاص کالابرگ به مردم در بهبود عدالت اقتصادی و حمایت اجتماعی بی‌تاثیر نیست، اما باید تاکید کرد که درمان اساسی این کار نیست بلکه حتما باید ساختار اصلاح شود.

ساختار باید به سمت مردمی‌سازی اقتصاد برود/ مردم باید خود در زنجیره‌های تولید و توزیع کالا‌های اساسی سهیم شوند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان با تاکید بر لزوم اصلاحات اقتصادی درباره نحوه اجرای آن تاکید کرد: اصلاح ساختار در بخش ارزی و در تامین مالی ممکن می‌شود. باید دست مردم را باز کرد تا ساختار به سمت مردمی‌سازی اقتصاد برود و خود مردم در زنجیره‌های تولید و توزیع کالا‌های اساسی سهیم شوند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها