تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

عراقچی: تهدید آمریکا برای ناامن‌سازی است

عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، تهدید آمریکا برای حمله به ایران را تلاشی برای ناامن‌سازی در ایران و کل منطقه دانست.

کد خبر: ۱۹۴۵۱۹
۱۷:۰۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۴

عراقچی: تهدید آمریکا برای ناامن‌سازی است

دیدارنیوز: عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی می‌گوید که تهدیدهای اخیر آمریکا برای ناامن‌سازی است.

وزیر امور خارجه ایران، تهدید آمریکا برای حمله به ایران، همزمان با جنایات ارتکابی توسط عناصر تروریستی علیه مردم ایران را نشانه آشکار همدستی و تبانی نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی این کشور و رژیم صهیونیستی با سردسته‌های اغتشاشگران و تروریست‌ها برای ناامن‌سازی ایران و کل منطقه دانست.

«فواد حسین» وزیر امور خارجه عراق که برای یک دیدار رسمی از جمهوری اسلامی ایران، به تهران سفر کرده است، ظهر امروز با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، طرفین ضمن مرور روند روابط بسیار خوب ایران-عراق در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، حمل و نقل، انرژی، گردشگری و فرهنگی، بر عزم مشترک رهبران دو ملت برای تحکیم و گسترش مناسبات و پیوند‌های دوجانبه در همه زمینه‌های مورد علاقه طرفین تاکید کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به حوادث خشونت‌آمیز و تروریستی که طی روز‌های ۱۸ تا ۲۰ دی ماه موجب انحراف تجمعات مسالمت‌آمیز و صنفی مردم و آسیب‌ها و خسارات انسانی و مادی فراوان شد، مداخله و تحریک خارجی در این حوادث را کاملا محرز دانست و مسئولیت مستقیم آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنایات ارتکابی را خاطر نشان کرد.

عراقچی تهدید آمریکا برای حمله به ایران، همزمان با جنایات ارتکابی توسط عناصر تروریستی علیه مردم ایران را نشانه آشکار همدستی و تبانی نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی این کشور و رژیم صهیونیستی با سردسته‌های اغتشاشگران و تروریست‌ها برای ناامن‌سازی ایران و کل منطقه دانست و بر ضرورت هوشیاری همه کشور‌های منطقه برای مواجهه مسئولانه با خطرات مترتب بر مداخلات شرورانه در امور داخلی کشور‌ها تاکید کرد.

وزیر امور خارجه عراق، روابط عراق-ایران را ممتاز و تامین کننده منافع دو ملت همسایه و مسلمان دانست و با اشاره به باور قلبی دولت عراق مبنی بر پیوستگی امنیت و آرامش ایران و عراق و دیگر کشور‌های منطقه، تاکید کرد که عراق از هیچ کوششی برای کمک به صیانت از امنیت و صلح منطقه فروگذار نمی‌کند. وی همچنین با رد هرگونه مداخله خارجی در امور کشور‌ها به بهانه تحولات داخلی، بر ضرورت پایبندی همه کشور‌ها به اصول و قواعد منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل تاکید کرد.

در این دیدار، راجع به همکاری‌های دو کشور در زمینه مبارزه با تروریسم و امنیت مرز‌های مشترک، وضعیت منطقه به ویژه ادامه جنگ افروزی و جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، لبنان و سوریه و نیز برخی روند‌های بی‌ثبات کننده علیه کشور‌های اسلامی از جمله سومالی و یمن، گفت‌و‌گو و تبادل نظر شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها