تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
در دیدار با مقامات سوری مطرح شد

پوتین: هیچ طرحی برای تجزیه سوریه پذیرفتنی نیست

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بر «حمایت ثابت روسیه از سوریه» تأکید کرد و حفظ یکپارچگی سرزمینی و حاکمیت کامل این کشور را ضروری دانست. او هرگونه طرح یا اقدامی را که با هدف تجزیه سوریه یا تضعیف استقلال تصمیم‌گیری ملی آن انجام شود، رد کرد.

کد خبر: ۱۹۳۴۳۱
۱۷:۳۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۴

پوتین: هیچ طرحی برای تجزیه سوریه پذیرفتنی نیست

دیدارنیوز: اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه، و مرهف ابو قصره، وزیر دفاع این کشور، در مسکو با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دیدار کردند.

به نقل از العربیه، در این دیدار، دو طرف مجموعه‌ای از مسائل سیاسی، نظامی و اقتصادی را بررسی کردند. تمرکز اصلی گفت‌و‌گو‌ها بر تقویت همکاری راهبردی، به‌ویژه در حوزه صنایع نظامی، قرار داشت.

بر اساس این گزارش، دو طرف راه‌های توسعه شراکت نظامی و فنی را بررسی کردند. شراکتی که با هدف تقویت توان دفاعی ارتش سوریه و همگام‌سازی آن با تحولات نوین صنایع نظامی دنبال می‌شود. این همکاری‌ها به‌ویژه شامل به‌روزرسانی تجهیزات نظامی، انتقال تجربیات فنی و تخصصی، و همکاری در حوزه‌های پژوهش و توسعه است.

در بعد سیاسی نیز، آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت و دو طرف بر ضرورت هماهنگی سیاسی و دیپلماتیک میان دمشق و مسکو در مجامع بین‌المللی تأکید کردند. همچنین بر احترام به اصول حقوق بین‌الملل و رد هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی کشور‌ها تأکید شد.

در بخش اقتصادی، چشم‌انداز‌های گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور بررسی شد. این همکاری‌ها شامل حمایت از پروژه‌های بازسازی، توسعه زیرساخت‌ها، تشویق سرمایه‌گذاری در سوریه، تقویت مبادلات تجاری و تسهیل شراکت‌های اقتصادی عنوان شده است. اقداماتی که می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و شرایط معیشتی در سوریه کمک کند.

تأکید بر سوریه یکپارچه

در جریان این دیدار، پوتین بر «حمایت ثابت روسیه از سوریه» تأکید کرد و حفظ یکپارچگی سرزمینی و حاکمیت کامل این کشور را ضروری دانست. او هرگونه طرح یا اقدامی را که با هدف تجزیه سوریه یا تضعیف استقلال تصمیم‌گیری ملی آن انجام شود، رد کرد.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین با تکرار موضع مسکو در مخالفت با حملات مکرر اسرائیل به خاک سوریه، این اقدامات را تهدیدی مستقیم برای امنیت و ثبات منطقه توصیف کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها