تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
تصمیم‌گیری بر مبنای عوامل و متغیر‌های متعددی است

استاندار تهران: شاخص آلودگی هوا براساس میانگین است، نه لحظه‌ای/ وقت برای فیلترشکن ندارم

محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران با اشاره به اینکه شاخص آلودگی هوا براساس میانگین است، نه لحظه‌ای، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای فیلتر شکن چقدر هزینه می‌کنید، گفت: وقت برای فیلترشکن ندارم؛ روابط عمومی خلاصه اخبار را در اختیارمان می‌گذارد.

کد خبر: ۱۹۲۷۵۵
۱۲:۵۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴

استاندار تهران: شاخص آلودگی هوا براساس میانگین است، نه لحظه‌ای

دیدارنیوز: استاندار تهران با بیان اینکه شاخص آلودگی هوا براساس میانگین است نه لحظه‌ای، گفت: بعضی وقت‌ها در رسانه‌ها اعلام می‌شود که مثلا شاخص این عدد است، این بر اساس میانگین‌هایی که انجام می‌گیرد و میزان غلظت است. یعنی صرف هواشناسی نیست.

محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: اعلام وضعیت و شاخص آلودگی هوا براساس میانگین است و لحظه‌ای نیست.

وی ادامه داد: بعضی وقت‌ها در رسانه‌ها اعلام می‌شود که مثلا شاخص این عدد است، این بر اساس میانگین‌هایی که انجام می‌گیرد و میزان غلظت است. یعنی صرف هواشناسی نیست. هواشناسی میزان پایداری و ناپایداری و وضعیت جوی را می‌گوید. مجموعه سازمان محیط زیست و اداره کل محیط زیست بر اساس ایستگاه‌هایی که دارند میزان غلظت‌ها را مطرح می‌کنند در مجموع بر اساس مجموع آسیب‌هایی که می‌تواند داشته باشد و مخاطراتی که بر سلامتی مردم می‌تواند داشته باشد، ما تصمیم گیری می‌کنیم.

استاندار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای فیلتر شکن چقدر هزینه می‌کنید، گفت: وقت برای فیلترشکن ندارم؛ روابط عمومی خلاصه اخبار را در اختیارمان می‌گذارد.

وی درباره تعطیلی تهران ادامه داد: یک بخش از این موضوع مربوط به دستگاه‌های دولتی و تعطیلی دستگاه دولتی است یک بخش مربوط به اثراتی است که این تعطیلی‌ها بر اقتصاد خواهد داشت. تهران پایتخت جمهوری اسلامی و قطب اقتصادی است بالاخره همه این موارد اثرگذار است و ما یک جا‌هایی مجبور می‌شویم که برای اصناف محدودیت ایجاد کنیم در رفت و آمد‌ها محدودیت ایجاد می‌شود همچنین در طرح ترافیک زوج و فرد و تعطیلی ادارات محدودیت ایجاد می‌شود همه اینها قطعا اثر گذار است.

معتمدیان ادامه داد: قبل از اینکه کارگروه تشکیل شود، مجموعه‌ها کار کارشناسی دقیق انجام می‌دهند. اینطور نیست که صرفاً بر اساس ورود به سامانه و مشاهده یک شاخص تصمیم‌گیری شود. تصمیم‌گیری بر مبنای عوامل و متغیر‌های متعددی است که از طریق دستگاه‌های مختلف بررسی می‌شود.

وی گفت: هواشناسی باید اعلام نظر کند؛ اعلام نظر آنها فقط برای همان زمان نیست، بلکه باید پیش‌بینی آینده را نیز ارائه دهند و شرایط جوی را اعلام کنند. همچنین مجموعه اداره‌کل محیط‌زیست ایستگاه‌های متعددی دارد و میزان آلایندگی‌ها و شاخص‌هایی که وجود دارد را مورد بررسی قرار می‌دهد. اینطور نیست که همه چیز مربوط به همان لحظه باشد؛ ما میانگین‌ها را محاسبه می‌کنیم. این اختلافی است که بعضاً پیش می‌آید و لازم است در این زمینه بیشتر با مردم صحبت کنیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها