تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس سازمان حج و زیارت خبر داد

قیمت نهایی حج؛ ۳۵۵ میلیون تومان

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت، قیمت نهایی حج تمتع سال ۱۴۰۵ را حدود ۳۵۵ میلیون تومان اعلام کرد.

کد خبر: ۱۹۲۴۱۲
۱۸:۲۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴

قیمت نهایی حج؛ ۳۵۵ میلیون تومان

دیدارنیوز: رئیس سازمان حج و زیارت، قیمت نهایی حج تمتع ۱۴۰۵ را حدود ۳۵۵ میلیون تومان اعلام کرد. ثبت‌نام قطعی در کاروان‌های حج از ۱۵ آذر آغاز می‌شود و اعزام زائران ایرانی به عربستان از اوایل اردیبهشت ماه سال آینده انجام خواهد شد.

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در نشست خبری که چهارشنبه ۱۲ آذرماه برگزار شد، گفت: ثبت‌نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از ۱۵ آذرماه آغاز می‌شود و زائران چهار روز فرصت دارند تا کاروان خود را مشخص کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت درباره قیمت نهایی حج تمتع با این یادآوری که متقاضیان این دوره در مرحله پیش ثبت‌نام حدود ۲۰۰ میلیون تومان علی‌الحساب واریز کرده‌اند، گفت: امسال با همه صرفه‌جویی‌هایی که انجام شد، تلاش کردیم افزایش قیمت نداشته باشیم، اما با توجه به تورم و کاهش ارزش پول ملی، متوسط قیمت حج تمتع ۱۴۰۵ حدود ۳۵۵ میلیون تومان خواهد بود. هزینه هر زائر در عربستان حدود چهار هزار دلار است درحالی که زائران کشور‌های همسایه بیش از شش هزار دلار می‌پردازند.

او همچنین تاکید کرد: زائران ثبت‌نامی باید طی ۴۸ ساعت مدارک خود را به کاروان‌ها تحویل دهند. همچنین، یک هفته فرصت دارند مابه‌التفاوت هزینه حج را واریز کنند.

به گفته رئیس سازمان حج و زیارت، سهمیه درنظر گرفته شده برای حج ۱۴۰۵ تا این لحظه، ۸۶ هزار و ۷۰۰ نفر است که شامل زائران و عوامل اجرایی می‌شود. برای این دوره ۵۰۰ کاروان درنظر گرفته شده است.

او اضافه کرد: با عربستان سعودی مذاکره شده است تا با توجه به افزایش جمعیت کشورمان، سهمیه حج ایران افزایش یابد.

رئیس سازمان حج و زیارت یادآور شد: در حال حاضر ۸۴۰ هزار نفر در نوبت حج هستند و به همین دلیل، با افزایش سهمیه، تعداد بیشتری از حجاج اعزام خواهند شد.

به گفته رشیدیان، اعزام‌های حج از دهه اول اردیبهشت آغاز و تا دهه آخر خرداد پایان می‌یابد.

او اضافه کرد: ۲۳ ایستگاه پروازی برای حج در نظر گرفته شده است که ۶۰ درصد زائران ابتدا به مدینه و ۴۰ درصد پس از انجام مناسک به مدینه خواهند رفت. تعدادی از زائران نیز پس از حج، از طریق فرودگاه طائف وارد عربستان می‌شوند.

رشیدیان گفت: پرواز‌های رفت زائران حج حدودا از هفتم اردیبهشت آغاز و پرواز‌های بازگشت نیز از ۱۱ تا ۲۶ خردادماه مصادف با اول محرم خواهد بود. امیدواریم همه حجاج قبل از آغاز ماه محرم به کشور بازگردند. برنامه رفت زائران ۲۵ روز و برنامه برگشت آنها نیز ۱۶ روز طول خواهد کشید.

او با اشاره به تحریم‌های هواپیمایی، اظهار کرد: برخی از شرکت‌های هواپیمایی ایران تحریم هستند یا از نظر قوانین عربستان ممنوعیت ورود به این کشور را دارند، به همین دلیل در حج آینده، شرکت ایران‌ایر و هواپیمایی سعودی «ناس» زائران را جابه‌جا می‌کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین از برنامه‌ریزی‌ها برای کوتاه‌تر شدن مدت زمان سفر حج از حدود ۸ تا ۹ روز خبر داد و اجرایی شدن آن را به تأمین هواپیما و مجوز‌های پروازی منوط دانست.

او همچنین درباره تأمین ارز حج گفت: هر سال با شروع ثبت‌نام‌ها، مذاکرات با دولت صورت می‌گیرد و ارز در همان مرحلهٔ اول تثبیت می‌شود. طبق دستورالعمل عربستان نیز تا اول ماه رجب باید حساب‌ها در عربستان شارژ شود تا پیش‌پرداخت اسکان، تغذیه و خدمات پرداخت شود.

رشیدیان درباره برگزاری مراسم برائت از مشرکین نیز توضیح داد: برائت از مشرکین را جزئی از حج می‌دانیم و آن را امر سیاسی صرف در نظر نمی‌گیریم. این مراسم در عرفات مطابق سال‌های قبل در چادر ویژه این کار و مشابه سال‌های قبل برگزار شد. عربستان نیز اعلام کرده تمامی مراسم در محل اسکان زائران هر کشوری بلامانع است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی