تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

وال استریت ژورنال از احتمال لغو نشست لهستان توسط پمپئو خبر داد

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی درباره نشست ضد ایرانی لهستان به نقل از دیپلمات‌های اروپایی نوشت، احتمال دارد وزیر امورخارجه آمریکا در لحظات آخر برگزاری این نشست را لغو کند.

کد خبر: ۱۹۲۳۲
۱۵:۳۴ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، آمریکا روز سه‌شنبه در جلسه شورای امنیت اعلام کرد که کنفرانس لهستان درباره خاورمیانه روی ایران متمرکز نخواهد بود و یک دستور کار گسترده‌تر خواهد داشت.

جاناتان کوهن، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل در این نشست در پاسخ به انتقادات بین‌المللی نسبت به برگزاری این کنفرانس گفت که برگزاری این نشست محلی برای حمله به ایران یا بدنام کردن این کشور و بازگشایی بحث‌ها بر سر توافق هسته‌ای 2015 نخواهد بود. وی همچنین گفت که این نشستی برای تبادل اندیشه در سطح جهانی با دستور کاری برای رسیدگی به امنیت سایبری، کمک‌های بشردوستانه در یمن و سوریه و افراط‌گرایی است.

کوهن در ادامه اظهار داشت که این نشست همچنین به "فعالیت‌های موشکی ایران و دیگر اقدامات بی‌ثبات کننده این کشور" توجه خواهد داشت اما موضوعات مورد بحث به مراتب گسترده‌تر است و محدود به یک کشور یا یک سری موضوع نخواهد بود.

مایک پمپئو، وزیر امورخارجه آمریکا اوایل ژانویه (ماه جاری میلادی) گفت که نشست ورشو روی فعالیت‌های ایران در منطقه متمرکز خواهد بود اما اکنون آمریکا در جمع کردن کشورها متحدش برای شرکت در کنفرانس شکست خورده است. متحدان اروپایی تاکنون به این نشست روی خوش نشان نداده‌اند چراکه نگرانند جلسه‌ای برای انتقاد از ایران و تبلیغ تصمیم آمریکا برای خروج (غیرقانونی) از توافق هسته‌ای باشد، اقدامی که تلاش‌های اروپا برای حفظ این توافق را با مانع مواجه کرده است.

روسیه نیز به عنوان یک بازیگر در خاورمیانه روز سه‌شنبه در نشست شورای امنیت اعلام کرد که دعوت حضور در نشست را نپذیرفته است. فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفته است که در این کنفرانس شرکت نمی‌کند.

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت، کنفرانس لهستان را غیرسازنده توصیف کرد و از آمریکا پرسید که اگر این کنفرانس فرصتی برای ارتقاء ثبات خاورمیانه است، چرا ایران که قدرتی منطقه‌ای است به کنفرانس دعوت نشده است.

دیپلمات‌های اروپایی به وال استریت ژورنال گفته‌اند که وزارت امورخارجه لهستان از وزرای امورخارجه اروپایی خواسته است تا در نشست ورشو در روزهای 13 و 14 فوریه شرکت کنند، هرچند برخی دیپلمات‌های اروپایی پیش بینی کرده‌اند که به دلیل حضور کم مقامات یا حضور مقامات سطح پایین‌تر در نشست، احتمال دارد وزیر امورخارجه آمریکا در لحظات آخر برگزاری آن را لغو کند.

دیپلمات‌ها همچنین گفته‌اند که وزیر امورخارجه لهستان روز سه‌شنبه در دیداری با وزیران امورخارجه اروپایی در بروکسل آنها را در جریان جزئیات نشست قرار داده و اطمینان داده است که لهستان از توافق هسته‌ای با ایران حمایت می‌کند و قصد دارد یک گزارش مفصل از کنفرانس را در اختیار ایران قرار دهد.

با تمام این اوصاف قصد لهستان برای برگزاری این نشست ضد ایرانی منجر به خشم مقامات کشورمان شده است. محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران این کنفرانس را محکوم و انتقاداتی را علیه لهستان برای میزبانی نشست مطرح کرد.

وی در توئیتر خود نوشت: یادآوری به میزبان و شرکت‌کنندگان کنفرانس ضد ایرانی؛ کسانی که در آخرین نمایش ضد ایرانی توسط آمریکا شرکت کرده بودند، یا مرده‌اند، یا بی‌آبرو شده و یا به حاشیه رانده شده‌اند؛ و ایران قوی‌تر از همیشه است.

او ادامه داد: دولت لهستان نمی‌تواند این ننگ را پاک کند؛ در حالی که ایران لهستانی‌ها را در جنگ جهانی دوم نجات داد، این کشور اکنون میزبان یک سیرک درمانده ضد ایرانی می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت