تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
حذف خط سفید مسوولان باعث می‌شود تا آنها شرایط مردم را درک کنند

ابطحی: فیلترینگ یعنی آسیب و خسارت برای جامعه

محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره سیم‌کارت سفید (بدون فیلتر) برای مسوولان و نمایندگان مجلس و انتقادها از این موضوع گفت: امیدوارم این خطوط تلفن سفید که اغلب در اختیار افراد مختلف به‌خصوص مسوولان است، تعطیل شود. در این صورت شک نکنید مانند همان هواپیما‌های عراقی است که روی تهران بمب ریختند، توجه مسوولان به حل و فصل مشکل معطوف می‌شود.

کد خبر: ۱۹۱۹۶۰
۱۰:۴۹ - ۰۵ آذر ۱۴۰۴

ابطحی: فیلترینگ یعنی آسیب و خسارت برای جامعه

دیدارنیوز: محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی می‌گوید که اگر خط سفید مسوولان و نمایندگان قطع شود دیگر مخالف رفع فیلتری باقی نمی‌ماند.

محمدعلی ابطحی، سیاستمدار اصلاح‌طلب و مسوول دفتر رییس دولت اصلاحات در گفت‌و‌گو با «اعتماد» در واکنش به حاشیه‌های خطوط سفید پیشنهاد جالبی را مطرح کرده و می‌گوید: «امیدوارم فضای شفافی که در مورد خط تلفن سفید ایجاد شده به نفع کشور باشد و باعث رفع فیلترینگ برای همه ایرانیان شود. تلاش همه کنشگران اجتماعی و سیاسی و عموم مردم باید در راستای رفع فیلترینگ برای همه طیف‌ها و گروه‌ها و اقشار باشد. دوستانی که هم سن و سال من هستند می‌دانند که در جنگ ۸ ساله که عراق چهل تا چهل تا جنگنده روی دزفول و خرمشهر و اهواز برای بمباران می‌فرستاد، یک فضا وجود داشت و بعد از اینکه مسیر این جنگنده‌ها به تهران هم کشیده شد و بالاسر مسوولان اصلی قرار گرفتند، فضای متفاوتی شکل گرفت! وقتی عراقی‌ها چند بمب و موشک در تهران منفجر کردند، ناگهان همه مسوولان به فکر افتادند که راه‌حل‌های صلح را پیدا کنند. در نهایت این تلاش‌ها به توافق با عراق و قطعنامه ۵۹۸ ختم شد.»

ابطحی ادامه می‌دهد: «امیدوارم این خطوط تلفن سفید که اغلب در اختیار افراد مختلف به‌خصوص مسوولان است، تعطیل شود. در این صورت شک نکنید مانند همان هواپیما‌های عراقی است که روی تهران بمب ریختند، توجه مسوولان به حل و فصل مشکل معطوف می‌شود. بدون تردید پس از قطع شدن خطوط سفید، همه مسوولان راه می‌افتند تا فیلترینگ رفع شود. یک بار به عارف هم گفتم که شما (دولت) همه خط‌های سفید را به خصوص در مورد مسوولان لغو کنید، بعد ببینید آیا این مسوولان و نمایندگان همچنان بر ادامه فیلترینگ پافشاری می‌کنند یا نه؟»

او با اشاره به استفاده برخی اقشار ازجمله اهالی رسانه و دانشگاهیان از این نوع خطوط یادآور می‌شود: «نکته‌ای را هم مطرح کنم که بیان آن به جسارت نیاز دارد و آن، اینکه خدماتی که در اختیار رسانه‌ها، روزنامه‌نگاران، خبرنگاران، فعالان مجازی و مدنی گذاشته‌اند، جای تقدیر دارد. چرا که وقتی به هر دلیلی امکان رفع فیلتر عمومی وجود ندارد، واسطه‌هایی بین مردم و جامعه که روزنامه‌نگاران و فعالان مجازی هستند باید وجود داشته باشند که بتوانند پل ارتباطی مردم با حاکمیت را حفظ کنند. ولی در مورد مسوولان که تقریبا همگی از این سرویس بهره می‌برند، موضوع متفاوت است. معتقدم حذف خط سفید مسوولان باعث می‌شود تا آنها شرایط مردم را درک کرده و سختی‌های آنان را حس کنند.»

ابطحی در پایان تاکید می‌کند: «همواره به پزشکیان و سایر مسوولان اجرایی و سایر مدیران توصیه کرده‌ام، نوشته‌ام و تکرار کرده‌ام که فیلترینگ جز آسیب، جز مشکل‌آفرینی و خسارت برای جامعه، هیچ رهاورد دیگری ندارد. بنابراین هرچه سریع‌تر باید راهی برای پایان دادن به فیلترینگ تدارک دیده شود.»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها