تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
سالمندان، کودکان و بیماران در خانه بمانند

هوای تبریز برای گروه‌های حساس ناسالم شد

رئیس اداره محیط زیست شهرستان تبریز گفت: در زمان کنونی هوای تبریز آلوده و برای گروه‌های حساس ناسالم است.

کد خبر: ۱۹۱۴۳۴
۱۷:۰۲ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴

هوای تبریز برای گروه‌های حساس ناسالم شد

دیدارنیوز: ناصر منوچهری، رئیس اداره محیط زیست شهرستان تبریز، گفت: بر اساس اعلام مرکز پایش کیفی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان، هم اکنون شاخص کیفی هوای تبریز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر با عدد ۱۵۰ است.

وی اظهار کرد: شاخص کیفی هوای تبریز در متوسط ۲۴ ساعته گذشته و از ساعت ۱۱ دیروز تا ۱۱ امروز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر عدد ۷۸ و قابل قبول بود که به تدریج بر میزان آلاینده‌ها افزوده شد.

منوچهری، به همه افراد به خصوص افراد مبتلا و دارای سابقه بیماری‌های قلبی، کلیوی و ریوی، زنان باردار و شیرده، سالمندان و کودکان توصیه کرد که در زمان آلودگی هوا، از تردد در معابر و مرکز شهر و فعالیت طولانی و سنگین در خارج از منزل خودداری کنند.

وی اضافه کرد: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان، منشا گرد و خاک محلی بوده و با فروکش کردن شدت باد از میزان آلودگی تا اواخر امروز کاسته می‌شود.

خیزش گرد و خاک در نیمه جنوبی استان تا روز سه شنبه ادامه دارد

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی نیز در گفت‌و‌گویی با اشاره به نفوذ سامانه بارشی زودگذر به جو استان از عصر یکشنبه، گفت: فعالیت این سامانه در نواحی شمالی استان همراه با رگبار باران، غرش آذرخش و وزش باد گاهی به صورت شدید و در نیمه جنوبی همراه با تندباد‌های لحظه‌ای، خیزش یا نفوذ گرد و خاک می‌شود.

محمد امیدفر با بیان اینکه خیزش و نفوذ گرد و خاک تا روز سه شنبه در نیمه جنوبی استان ادامه دارد، افزود: بر اساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی این وضعیت موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی، کاهش کیفیت هوا و دید افقی می‌شود.

وی با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح زرد برای مواجهه با این شرایط جوی و احتمال پرتاب اجسام و خسارت به سازه‌های سبک، اظهار کرد: انجام اقدامات پیشگیرانه برای محکم کردن سازه‌های سبک، تابلو‌های تبلیغاتی و سقف گلخانه ها، عدم پارک خودرو‌ها در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره ضروری است.

امیدفر، ادامه داد: از روز سه شنبه جوی پایدار در استان حاکم می‌شود. بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است./ ایرنا

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر