تیتر امروز

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟
واکنش تند یک اقتصاددان به تصویب دیرهنگام پیوستن به CFT در گفتگو با دیدارنیوز

مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟

امثال علم‌الهدی، دنیا را نمی‌شناسند و با این عدم شناخت خود برای کشور هزینه ایجاد می‌کنند. الان، آقای علم‌الهدی باید پاسخ بدهد که تصویبCFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟ این مصوبه که از دل مجمعی...
ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: دوباره به ایران حمله می‌کنیم!/ سرنوشت حماس با پذیرش صلح ترامپ؟/ گام بعدی آمریکا برای منطقه و ایران؟

این صد و بیست و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد

برگزاری آزمون استخدامی جذب خدمتگزاران مدارس

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی جذب خدمتگزاران مدارس و آمادگی آموزش و پرورش برای حل مشکل ثبت‌نام کودکان بهزیستی خبر داد.

کد خبر: ۱۹۱۱۴۱
۱۱:۲۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴

برگزاری آزمون استخدامی جذب خدمتگزاران مدارس

دیدارنیوز: اعتراض‌های داوطلبان آزمون استخدامی امسال آموزش و پرورش و ثبت‌نام‌نشدن برخی دانش‌آموزان بدسرپرست و بی‌سرپرست تحت پوشش بهزیستی در مدارس، درحالی این روز‌ها بازتاب داشته که سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در این خصوص توضیحاتی ارائه کرد و در عین حال از برگزاری آزمون استخدامی جذب خدمتگزار و پیگیری صدور کارت پایان خدمت برای معلمان متعهد خدمت خبر داد.

طی روز‌های اخیر گروهی از شرکت‌کنندگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش نسبت به نتایج نهایی اعلام‌شده (آزمون مصاحبه) اعتراض و همچنین خواستار افزایش تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی شدند.

همچنین موضوع عدم ثبت‌نام و ایجاد مشکل برای ۱۲۲ دانش‌آموز تحت پوشش سازمان بهزیستی در مدارس، برگزاری آزمون استخدامی جدید برای جذب نیرو در رده خدمتگزاری و نیز بلاتکلیفی متعهدان خدمت برای دریافت کارت پایان خدمت از موضوعات پر بحث این وزارتخانه در این روزهاست که علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با ایسنا در خصوص موضوعات مطرح شده توضیحاتی ارائه کرد.

کسانی در آزمون استخدامی قبول شده‌اند که در دو مرحله کتبی و مصاحبه پذیرفته شده‌اند

فرهادی در پاسخ به اعتراض داوطلبانی که در آزمون استخدامی امسال قبول و کارنامه‌هایشان سبز شده، اما در آزمون مصاحبه نمره قبولی را کسب نکرده‌اند و درخواست افزایش تکمیل ظرفیت پذیرش دارند، گفت: ردیف استخدامی دست وزیر آموزش و پرورش نیست؛ آزمون استخدامی دو مرحله کتبی و مصاحبه دارد؛ در نهایت کسانی قبول شده‌اند که در هر دو بخش امتیاز بیشتری در مجموع کسب کردند. کسانی که بیشترین نمره را کسب کردند در هر کد رشته محل، قبول شدند.

وی در پاسخ به داوطلبان که مدعی‌اند وزیر آموزش و پرورش خبر از جذب ۵۰۰۰ نفری در تکمیل ظرفیت داده‌اند، افزود: در خصوص تکمیل ظرفیت هیچ مصاحبه‌ای انجام نشده، آزمون هم تحت نظارت سازمان اداری استخدامی و طبق مقررات و قوانینی که برای این آزمون و همه آزمون‌ها وجود دارد، برگزار شده؛ هر مطلب و نکته‌ای هم باشد رسماً اطلاع رسانی می‌کنیم و تاکنون مطلبی رسماً اعلام نشده است.

زمان برگزاری آزمون استخدامی جذب خدمتگزار فعلا مشخص نیست

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش همچنین در خصوص برگزاری آزمون استخدامی جذب خدمتگزار ادامه داد: زمان آن را اعلام می‌کنیم باید مجوز‌ها اخذ و دفترچه تدوین شود سپس مانند همه آزمون‌ها اطلاع رسانی صورت می‌گیرد که حداقل مجوز ۷۰۰۰ نیرو گرفته می‌شود.

پیگیری برگزاری دوره آموزش نظامی برای معلمان متعهد خدمت

وی همچنین در خصوص صدور کارت پایان خدمت متعهدین خدمت افزود: افرادی که تعهد خدمتشان تمام شده به حوزه وظیفه عمومی معرفی کرده‌ایم تا برای دوره آموزش نظامی معرفی شوند. طبق قانون باید دوره آموزش نظامی را ببینند که در حال پیگیری موضوع هستیم. بخش هماهنگی و لیست این افراد مشخص شده؛ مرکز نیروی انسانی اسامی این افراد را احصاء و به سازمان وظیفه عمومی ارائه شده و در حال هماهنگی برای برگزاری دوره‌های آموزشی هستیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص زمان برگزاری این دوره‌ها ادامه داد: استان به استان، شهر به شهر فرق می‌کند هرکسی در شهر خود آموزش لازم را می‌بیند.

توضیح آموزش و پرورش درباره عدم ثبت‌نام برخی کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست بهزیستی در مدارس

فرهادی همچنین در خصوص انتشار اخباری مبنی بر ثبت نام نشدن ۱۲۲ دانش‌آموز بد سرپرست و بی‌سرپرست تحت پوشش بهزیستی در مدارس بدلیل چالش‌هایی که در خصوص مدارک هویتی دارند گفت: دانش آموز یا تحت پوشش پدر و مادر است، یا به فرزند خواندگی پذیرفته می‌شود که تحت پوشش والدین جدید قرار می‌گیرد و یا تحت پوشش بهزیستی است؛ همه افرادی که از این جنس هستند را ثبت نام کردیم.

وی اظهار کرد: برای دانش‌آموزانی که ثبت‌نام نشدند اینگونه نیست که آموزش و پرورش ثبت‌نام انجام نداده باشد؛ باید مسئله پیگیری شود، شاید معلولیت خاص و یا مسائل دیگر وجود داشته باشد، اما هرکسی که بهزیستی و یا سایر نهاد‌های حمایتی معرفی کرده باشند را ثبت نام کرده‌ایم، اما اگر مسئله‌ای وجود دارد، همکاران بهزیستی به ادارات کل آموزش و پرورش مراجعه کنند تا موضوع حل شود؛ فقط باید بهزیستی هویت این کودکان را مشخص کرده باشد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر