تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پایان شایعات درباره سیدحسن نصرالله

پس از یک غیبت سه‌ماهه، شبکه خبری المیادین اعلام کرد که شنبه ششم بهمن ماه با سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان «گفت‌وگوی مفصل» خواهد داشت.

کد خبر: ۱۹۰۶۴
۱۲:۴۷ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - شبکه المیادین اعلام کرد که شنبه‌شب مصاحبه مفصلی با سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان انجام خواهد داد.
 
سیدحسن نصرالله از حدود سه ماه پیش تاکنون سخنرانی نداشته و همین مساله موجب شده برخی رسانه‌های نزدیک به عربستان مدعی شوند که وی بیمار و بستری شده است. حتی برخی شبکه‌ها مدعی شدند که وی از دنیا رفته است؛ اما شبکه المیادین اعلام کرده که غسان بن جدو، گزارشگر این شبکه ساعت هشت و نیم شب شنبه به وقت بیروت و ساعت شش و نیم به وقت گرینویچ با سید حسن نصرالله مصاحبه‌ مفصلی خواهد داشت.
 
این مصاحبه تحت عنوان «گفت‌وگوی مفصل» انجام خواهد شد.
 
شبکه المیادین جزئیات این گفتگو و مسائل مهمی را که در آن مطرح خواهد شد، فاش نکرده اما منابع نزدیک به المیادین اعلام کردند که وضعیت جسمانی سیدحسن نصرالله بسیار خوب است و وی در سخنرانی‌اش مسائل غافلگیرکننده‌ای را خواهد گفت که از جمله آن وضعیت سلامتی‌اش، نمایش «تونل‌های هجومی» حزب‌الله در مرز اراضی اشغالی، بحران تشکیل دولت لبنان، سفر مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا به منطقه، بحران سوریه، عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه و پرونده یمن خواهد بود.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی