تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
شهید نصرالله یک هدف مشترک برای دشمنان بود

رهبر انصارالله یمن: رژیم اسرائیل به جنایت‌هایش ادامه می‌دهد

عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن گفت: رژیم اسرائیل به جنایت گرسنگی دادن، محاصره و تشنگی دادن مردم نوار غزه ادامه می‌دهد.

کد خبر: ۱۹۰۵۱۹
۱۸:۲۳ - ۰۳ مهر ۱۴۰۴

رهبر انصارالله یمن: رژیم اسرائیل به جنایت‌هایش ادامه می‌دهد

دیدارنیوز: رهبر انصارالله یمن خاطر نشان کرد که اسرائیل با تکیه به حمایت‌های آمریکا و شراکت و نقش این کشور به تجاوزات خود ادامه می‌دهد.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن امروز پنجشنبه گفت: ما در آستانه دومین سال تجاوزات وحشیانه رژیم اسرائیل به نوار غزه و نسل کشی علیه مردم فلسطین هستیم.

وی افزود: رژیم اسرائیل همزمان با ادامه تجاوزاتش به نوار غزه، تجاوزات خود به شهرغزه را هم تشدید کرده است.

الحوثی گفت: رژیم اسرائیل به جنایت گرسنگی دادن، محاصره و تشنگی دادن مردم نوار غزه ادامه می‌دهد.

وی افزود: رژیم اسرائیل با آغاز سال عبری، تجاوزات خود به مسجدالاقصی و تنگ کردن عرصه بر مردم قدس را تشدید کرده است.

الحوثی اظهار داشت: رژیم اسرائیل همچنان به الحاق کرانه باختری با تمام اشکال تجاوزات ادامه می‌دهد، این رژیم برای سیطره کامل بر کرانه باختری تلاش می‌کند.

وی گفت: رژیم اسرائیل با تکیه به حمایت‌های آمریکا و شراکت و نقش این کشور به تجاوزات خود ادامه می‌دهد.

دیگر محور‌های مهم سخنان رهبرانصارالله

در ادامه حمایت معنوی آمریکا از رژیم صهیونیستی، ۲۵۰ نفر از اعضای کنگره آمریکا در سرزمین‌های اشغالی حضور پیدا کردند که در نوع خود بی سابقه بوده است.

رزمندگان القسام، سرایا القدس و دیگر گردان‌های فلسطینی با وجود کمبود امکانات خود توانسته‌اند عملیات‌های قهرمانانه‌ای را علیه صهیونیست‌ها انجام دهند.

دشمن صهیونیستی با پرداختن به موضوعات کم اهمیت همانند حوادث رانندگی، می‌کوشد اهمیت و کارایی عملیات مجاهدان و خسارت‌های مستقیم وارد شده به خود را کم‌رنگ کند.

درست در زمانی که رژیم‌های بین‌المللی خواستار خلع سلاح مقاومت هستند، آمریکا روزانه انواع مختلف سلاح‌ها را به اسرائیلی‌ها تقدیم می‌کند.

نظامیان رژیم صهیونیستی به دنبال بازنشسته کردن خود هستند.

فرار نظامیان رژیم صهیونیستی از میدان نبرد، تبدیل به یک پدیده گسترده در رژیم شده است که این امر ناشی از مقاومت و رشادت‌های رزمندگان در نوار غزه بوده است.

تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان هنوز ادامه دارد و غیرنظامیان و مناطق مسکونی هنوز هم در معرض حملات وحشیانه اسرائیل قرار دارند.

رویکرد احمقانه دولت لبنان نسبت به حزب الله، هرگز به حفاظت ار حاکمیت این کشور کمک نمی‌کند.

شهید سید حسن نصرالله یک هدف مشترک برای دشمنان بود.

حزب‌الله لبنان دژ استوار و سد نفوذناپذیر امت اسلامی بوده است، در حالی که برخی رژیم‌های عربی همچنان به توطئه‌های گسترده خود با دشمن اسرائیلی ادامه می‌دهند.

گروه‌های سلطه بر سوریه، رژیم اسرائیل را دشمن خود نمی‌دانند بلکه تلاش دارند تا با این رژیم توافق و هماهنگی امنیتی داشته باشند.

این گروه‌ها سعی دارند تا بخشی از پروژه آمریکا در منطقه باشند.

دشمن صهیونیستی بر تحقق گذرگاه داوود تاکید دارد و سوریه نیز بخشی از این پروژه صهیونیست‌ها قرار گرفته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی