تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رییس سازمان غذا و دارو توضیح داد

دلیل افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا چیست؟

مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره دلیل افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا گفت: واکسن ایرانی آنفلوآنزا یک فرآورده نوترکیب و از نسل جدید واکسن‌های آنفلوآنزاست که از جمله واکسن‌های گران‌قیمت در دنیا محسوب می‌شود. قیمت این واکسن نیز بر اساس رفرنس‌های جهانی تعیین شده است.

کد خبر: ۱۹۰۱۹۴
۱۲:۴۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

دلیل افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا چیست؟

دیدارنیوز: رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد که با حذف ارز ترجیحی، واکسن آنفلوآنزا با نرخ ارز آزاد تأمین می‌شود و قیمت آن در حال حاضر حدود ۹۲۰ هزار تومان است؛ قیمت محموله‌های بعدی نیز ممکن است با توجه به نرخ روز ارز متغیر باشد.

مهدی پیرصالحی درباره تامین واکسن آنفلوآنزا برای امسال گفت: واکسن آنفلوآنزای ایرانی مهرماه وارد بازار می‌شود و سهمیه حوزه معاونت بهداشت نیز برای همین ماه تأمین و در اختیار معاونت مربوطه قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا از شهریور تا نیمه آبان‌ماه است، افزود: متقاضیان واکسن نگران نباشند، چراکه تمام محموله‌های واکسن چه وارداتی و چه تولید داخل تا پایان مهرماه و نهایتاً نیمه اول آبان‌ماه تأمین و در داروخانه‌ها به طور گسترده توزیع خواهد شد.

پیرصالحی مجموع واکسن‌های وارداتی را سه و نیم میلیون دوز اعلام کرد و گفت: این واکسن‌ها در سه یا چهار محموله وارد کشور می‌شود و در داروخانه‌ها توزیع می‌شوند.

او همچنین درباره افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا توضیح داد: با توجه به اینکه دارو‌های مهم‌تری وجود دارند که باید ارز ترجیحی به آنها اختصاص داده شود، ارز ترجیحی از واکسن آنفلوآنزا حذف و به ارز اشخاص تبدیل شد؛ بنابراین این واکسن تقریباً با قیمت ارز آزاد تأمین می‌شود و افزایش قیمت نیز به همین دلیل است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره افزایش قیمت واکسن ایرانی آنفلوانزا نیز گفت: واکسن ایرانی آنفلوآنزا یک فرآورده نوترکیب و از نسل جدید واکسن‌های آنفلوآنزاست که از جمله واکسن‌های گران‌قیمت در دنیا محسوب می‌شود. قیمت این واکسن نیز بر اساس رفرنس‌های جهانی تعیین شده است.

وی افزود: واکسن آنفلوآنزا به دلیل تأمین با ارز اشخاص، بسته به روز ورود به کشور قیمت‌گذاری می‌شود. در حال حاضر قیمت این واکسن حدود ۹۲۰ هزار تومان است، اما محموله‌های بعدی ممکن است با توجه به نرخ روز ارز با قیمت متفاوتی عرضه شوند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها