یوسف صادقیان امین، مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش مصرف رنگهای خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد.
دیدارنیوز: مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ما با دقت به محصولاتی که حاوی رنگهای خوراکی غیر مجاز هستند نظارت داریم تا اجازه توزیع پیدا نکنند.
یوسف صادقیان امین نسبت به افزایش مصرف رنگهای خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد و گفت: برخی از این رنگها میتوانند تأثیرات منفی بر سلامت مصرفکنندگان داشته باشد. رنگهای خوراکی مصنوعی به دلیل ترکیبات شیمیایی خاص خود میتوانند در برخی افراد موجب آلرژی، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری شوند. ضروری است که مصرفکنندگان به برچسب محصولات توجه کرده و به سمت انتخاب محصولات حاوی رنگهای طبیعی و ایمن بروند.
وی تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با دقت نظارت دارد تا محصولاتی که حاوی رنگهای خوراکی غیرمجاز یا با دوز بالا هستند، اجازه توزیع پیدا نکنند.
مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، همچنین با اشاره به خطرات ناشی از مصرف بیرویه رنگهای خوراکی مصنوعی گفت: سازمان غذا و دارو با دقت نظارت دارد تا محصولاتی که حاوی رنگهای خوراکی غیرمجاز یا با دوز بالا هستند، اجازه توزیع پیدا نکنند.
صادقیان امین افزود: وظیفه ما حفاظت از سلامت جامعه است و در این راستا تولیدکنندگان نیز باید مسئولیتپذیر بوده و از رنگهای خوراکی ایمن و سالم در محصولات خود استفاده کنند.