تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
پیشکسوت استقلال از شکست فاجعه‌بار در آسیا گفت

حیثیت از دست رفته؛ این تیم افتضاح است!

شاهرخ بیانی، پیشکسوت باشگاه استقلال پس از شکست سنگین ۷ بر یک این تیم برابر الوصل می‌گوید حیثیت آبی‌های پایتخت از دست رفته و به انتقاد از تیم میلیون دلاری ساپینتو پرداخت.

کد خبر: ۱۹۰۱۷۹
۰۹:۴۸ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

حیثیت از دست رفته؛ این تیم افتضاح است!

دیدارنیوز: پیشکسوت باشگاه استقلال درباره شکست هفت بر یک آبی‌پوشان برابر الوصل امارات گفت: حیثیت استقلال در آسیا رفت. این فوتبال، فوتبال محلاتی بود. همین بازیکنان را جمع بزنید ببینید چند میلیون دلار هزینه کردند. این تیم افتضاح است.

تیم فوتبال استقلال در هفته نخست سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه هفت بر یک برابر الوصل امارات شکست خورد.

شاهرخ بیانی، پیشکسوت باشگاه استقلال، در گفت‌و‌گو با ایسنا اعلام کرد: حیثیت استقلال در آسیا رفت، واقعا رفت. هر زمانی که استقلال در آسیا بود می‌گفتند کلاسش با بقیه فرق دارد. از روز اول مصاحبه کردم که تیم را دلال می‌بندد. گفتم کمیته فنی باید داشته باشیم. آقای سیدورف را آوردند، چه کار کرد؟ مگر مشاور مدیرعامل نبود؟ اکنون جواب بدهد. اسم تاکنون بازی کرده؟ چهار تا بازیکن چپ پا گرفتید، مگر اینگونه تیم می‌بندند؟ کاپیتان تیم که گلر تیم ملی بوده را بیرون کردید.

بچه مبتدی آن‌گونه توپ را دفع نمی‌کند

بیانی ادامه داد: تیم دفاعی را باید می‌بستید، چه کار برای آن کردید؟ سه یا چهار دفاع وسط خوب می‌گرفتید. تیمی که بخواهد قهرمان شود دفاع خود را تقویت می‌کند. یک بچه مبتدی آن‌گونه توپ را دفع نمی‌کند. در خط هافبک چه گرفتید؟ اگر خوب بوده چرا تعویض شد؟ 

این تیم افتضاح است!

پیشکسوت باشگاه استقلال افزود: همین بازیکنان را جمع بزنید ببینید چند میلیون دلار هزینه کردند. شما را سیاه کردند، اینگونه که تیم نمی‌بندند. تیم افتضاح است. تیم قهرمان گلر خوب باید داشته باشد. دروازه‌بان گرفتید یک سال بیرون بوده، فوتبال ما دلالی و پشت پرده است. مربی خارجی می‌خواهد چه کار کند، اگر مربی ایرانی بود یکی از این بازیکنان را جذب نمی‌کرد. 

این فوتبال، فوتبال محلاتی بود

او همچنین بیان کرد: این فوتبال، فوتبال محلاتی بود. پرس از بالا در گرما می‌بندید؟ پرس را از وسط زمین می‌کنند و فاصله نزدیک می‌شود که گل نخوریم. بازیکنان استقلال را آقاوسط کرده بودند. تیم را باید جریمه کنند. زمانی که تیم ضعیف است و تیم حریف سرتر است، فاصله‌ها را کم می‌کنید و لایه‌ها را می‌بندید. نهایتا مساوی می‌شد، نه اینکه تیم را از جلو پرس کنید و بازیکنان انرژی‌شان از دست برود.

ارسال نظرات