تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
یک ورزشگاه و این همه مشکل .. چرا روند بازسازی طولانی شد؟

«آزادی» تا ۱۴۰۵ نمی‌رسد!

بازیکنان پرسپولیس در هفته‌های اخیر بار‌ها به انجام بازی‌های خود در خارج از ورزشگاه آزادی اعتراض کرده‌اند و می‌گویند ورزشگاه خانگی ما «آزادی» است، اما طبق اظهارات مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، این ورزشگاه احتمالا تا پایان سال ۱۴۰۵ هم نمی‌رسد!

کد خبر: ۱۹۰۰۵۹
۱۵:۳۲ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴

«آزادی» تا ۱۴۰۵ نمی‌رسد!

دیدارنیوز: مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: برای اینکه کار عمرانی ورزشگاه آزادی درست پیش برود بهتر است ابتدا کار عمرانی را به اتمام برسانیم و سپس بازی‌ها را برگزار کنیم.

محمدعلی ثابت قدم، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در پاسخ به این پرسش که آیا تا پایان ۱۴۰۵ که کار بازسازی ورزشگاه آزادی ادامه خواهد داشت بازی‌های لیگ برتر در آن برگزار می‌شود یا خیر؟ اظهار کرد: وقتی شما از یک ساختمانی به عنوان ساختمان مسکونی استفاده می‌کنید که هنوز تمام نشده، گچ کاری آن مانده، سقف آن ایراد دارد، رادیاتور ندارد و کار عمرانی آن انجام می‌شود امکان سکونت در آن وجود دارد؟

وی گفت: موضوع از این قرار است، زمانی که بازی برگزار می‌کردیم و نواقص را می‌گفتیم، کارگاه در حال کار بود و کار به انتها نرسیده و حتی تحویل موقت هم نشده بود. وقتی نواقص و ایرادات را مبنا قرار می‌دهند بنابراین من کار را نیمه‌تمام انجام نمی‌دهم. یک بار این کار را انجام دادم، تیم ملی هم به جام جهانی صعود کرد و بازی‌ها هم برگزار شد. الان کار در مرحله‌ای است که هم به لحاظ حل موضوعات و هم کارگاهی بودن موضوع، کار به اتمام نرسیده بنابراین دوباره با همان موضوع نیمه کار بودن پروژه مواجه می‌شویم. سعی می‌کنیم این دفعه کار را به نقطه‌ای برسانیم که ایرادات آن حداقلی شود.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در ادامه اظهار کرد: بازسازی ورزشگاه را باید به جایی برسانیم که ایرادات آن به لحاظ ایمنی و سایر موارد حداقلی باشد. پیش‌تر کم‌کاری شد، بازی‌ها را برگزار کردیم و عوارض آن بازی‌ها و ایرادات را نیز می‌دیدیم.

او اضافه کرد: الان اگر بیاییم دوباره کار نیمه‌تمام دیگری را ادامه دهیم و ایرداتی در آن وجود داشته باشد، کار عمرانی درست پیش نمی‌رود و بازی با ایراد برگزار می‌شود. پس بهتر است ابتدا کار عمرانی را به اتمام برسانیم تا حداقل یک کار درست انجام شود و سپس بازی‌ها را برگزار کنیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات