تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ورزشگاه آزادی؛ میزبان اولین بازی استقلال در نیم‌فصل دوم

باشگاه استقلال تهران اعلام کرد که دیدار این تیم و شمس آذر قزوین در آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر، در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

کد خبر: ۱۷۸۷۳۵
۱۸:۲۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۳

ورزشگاه آزادی؛ میزبان اولین بازی استقلال در نیم‌فصل دوم

دیدارنیوز: دیدار استقلال و شمس آذر در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

به نقل از رسانه باشگاه استقلال، صبح امروز (چهارشنبه) علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال به همراه مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و برخی مدیران سازمان لیگ از ورزشگاه آزادی بازدید و شرایط میزبانی استقلال در هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر برابر شمش آذر قزوین را با حضور مهدی نصیبی مدیر ورزشگاه آزادی بررسی کردند.

در جریان این بازدید علی نظری جویباری موضوع میزبانی استقلال در هفته نخست نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر در ورزشگاه آزادی را از طریق رئیس فدراسیون پیگیر شد که با پیگیری‌های رئیس فدراسیون و همکاری همه جانبه مدیریت ورزشگاه آزادی قرار شد آبی پوشان پایتخت در هفته شانزدهم در ورزشگاه آزادی با حضور هواداران خود از شمس آذر قزوین میزبانی کنند.

علی نظری جویباری با تقدیر و تشکر از عوامل و مسئولان ورزشگاه آزادی از آمادگی باشگاه استقلال برای همکاری با مسئولان سازمان لیگ و ورزشگاه آزادی در جهت برگزاری هر چه بهتر این مسابقه خبر داد و تاکید کرد برای حضور هواداران عزیز باشگاه استقلال در ورزشگاه آزادی به منظور تماشای این بازی خانگی با توان توان پای کار هستیم و امیدواریم بتوانیم قدردان زحمات شبانه روزی کارگران، مهندسان و مسئولان درگیر با این پروژه بزرگ ملی باشیم.

دیدار استقلال - شمس آذر قزوین در چارچوب هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر روز دوشنبه یکم بهمن از ساعت ۱۶:۴۵ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر